Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади

Дата: 03.06.2021 14:14
Кількість переглядів: 1114

Фото без описуВиконавчий комітет Знам'янської міської ради Кіровоградської області (організатор) оголошує про проведення 07 липня 2021 року конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування  Знам'янської міської територіальної громади

 

перелік

об’єктів конкурсу 07 липня 2021 року

 

Об'єкт конкурсу

Номер маршруту

Найменування маршруту

Кількість автобусів

Режим руху

Розклад руху

Періодичність виконання

Вимоги до автобусів

 

Категорія, клас

Екологічні  показники

1

№6-А

Залізничний вокзал –

смт. Знам'янка Друга (комбікормовий завод)

4

звичайний

Згідно із  затвердженим розкладом руху

постійно

М3,

кл. I, ІІ

від Євро-3

№6-Б

Залізничний вокзал –

смт. Знам'янка Друга

(вул. Польова)

звичайний

постійно

М3,

кл. I,ІІ

від Євро-3

№6-В

Залізничний вокзал –

смт. Знам'янка Друга

(ЗОШ №7)

звичайний

постійно

М3,

кл. I,ІІ

від Євро-3

2

№5

Готель - вул. Комарова

2

звичайний

Згідно із  затвердженим розкладом руху

постійно

М3

кл. I,ІІ

від Євро-3

№2

Готель-мікрорайон Південний

1

звичайний

постійно

М3,

кл. I,ІІ

від Євро-3

№3

Залізничний вокзал –

вул. Урожайна

2

звичайний

постійно

М3,

кл. I,ІІ

від Євро-3

 

Умови

(обов'язкові та додаткові) конкурсу з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади

 

Конкурс з визначення автомобільних перевізників на міських автобусних маршрутах загального користування Знам'янської міської територіальної громади (далі - Конкурс), проводиться відповідно до статті 43 Закону України "Про автомобільний транспорт" та Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування (далі – Порядок проведення конкурсу), затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (із змінами).
Для забезпечення належної якості та безпеки перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах допускається використання автобусів відповідно до Порядку визначення класу комфортності автобусів, сфери їхнього використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого наказом Міністерства транспорту та зв'язку України від 12 квітня 2007 року № 285.
Автобуси, що пропонуються перевізником-претендентом для перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах, за технічними та екологічними показниками, пасажиромісткістю повинні відповідати вимогам чинного законодавства у сфері автомобільного транспорту.
Для участі у конкурсі перевізник-претендент повинен мати достатню кількість транспортних засобів для виконання перевезень та достатню кількість резервних автобусів, яка відповідно становить 10 відсотків.
Автобуси, які пропонуються перевізником-претендентом на міських автобусних маршрутах для резерву, повинні бути аналогічними за показниками категорії, класу, комфортності основним автотранспортним засобам, які пропонуються для обслуговування автобусного маршруту.
Перевізнику-претенденту, який бере участь у конкурсі, необхідно надавати в якості конкурсної пропозиції до 50 відсотків від загальної кількості автобусів, визначеної умовами конкурсу, транспортних засобів, пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення.
Транспортні засоби, пристосовані для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, повинні бути пристосовані для користування особами з інвалідністю з вадами зору, слуху та з ураженнями опорно-рухового апарату, а також передбачати можливість встановлення зовнішніх звукових інформаторів номера і кінцевих зупинок маршруту, текстових та звукових систем у салоні для оголошення зупинок. Загальний перелік відповідних вимог встановлюється згідно з порядком визначення класу комфортності автобусів, сфери їх використання за видами сполучень та режимами руху, затвердженого Мінінфраструктури.
Додатковою умовою Конкурсу є надання  організатору перевезень автотранспорту при  проведенні  загальноміських  заходів.
У разі відсутності у перевізників-претендентів автобусів, що відповідають умовам конкурсу, вони мають право подавати заяву на участь у конкурсі та документи, що містять характеристику наявних автобусів, які перевізник-претендент пропонує використовувати на даному маршруті, а також інвестиційний проєкт-зобов'язання щодо оновлення парку автобусів на цьому маршруті на визначений період до п'яти років.
Договір з переможцем конкурсу у разі відсутності в нього автобусів, що відповідають умовам конкурсу, укладається на один рік.
Порядок одержання необхідної інформації про об'єкти Конкурсу тощо: звертатися з дня оголошення про Конкурс щоденно (крім суботи та неділі) з 8.00 год. до 17.00 год. (перерва з 12.00 год. до 13.00 год.) до відділу інфраструктури та інвестиційного розвитку виконавчого комітету Знам'янської міської ради або за телефоном (05233) 7-45-25.
Документи для участі в конкурсі подаються перевізником-претендентом у закритому конверті з позначкою № 1 та заява у закритому конверті з позначкою № 2. На конвертах № 1 та № 2 необхідно зазначити дату конкурсу та назву перевізника-претендента, який подає документи для участі у конкурсі.
Документи, що подаються для участі у конкурсі, повинні відповідати вимогам Закону України "Про автомобільний транспорт" та Порядку проведення конкурсу.
Зразки документів надаються за адресою: м. Знам'янка, вул. Михайла Грушевського, 19, кабінет 12, відділ інфраструктури та інвестиційного розвитку виконавчого комітету Знам'янської міської ради.
Документи на участь у конкурсі приймаються до 18 червня 2021 року включно за адресою: м. Знам'янка, вул. Михайла Грушевського, 19, кабінет 12, відділ інфраструктури та інвестиційного розвитку виконавчого комітету Знам'янської міської ради (режим роботи: з 08.00 год. до 17.00 год., перерва з 12.00 год. до 13.00 год.).
Засідання конкурсного комітету відбудеться 07 липня 2021 року о 10.00 год., за адресою: м. Знам'янка, вул. Михайла Грушевського, 19.
Телефон для довідок з питань проведення конкурсу (05233) 7-45-25, e-mail: invest_znam@ukr.net
Плата за участь у конкурсі перевізниками-претендентами не вноситься. Натомість зазначаємо про необхідність  подання до конверта з позначкою № 1, який містить документи для участі у конкурсі, довідки довільної форми з інформацією про те, що автомобільним перевізником (вказати найменування перевізника) не вносилась плата за участь у конкурсі у зв'язку з відсутністю такої вимоги в оголошенні виконавчого комітету Знам'янської міської ради про проведення конкурсу, розміщеному у ____________________ (номер та дата друкованого видання). 
Всі особи, які представляють інтереси перевізника-претендента на конкурсі (окрім керівника), повинні мати з собою довіреність, надану перевізником-претендентом. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень