Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Звітний концерт зразкового аматорського хореографічного колективу «Веселка»

Дата: 02.06.2021 10:25
Кількість переглядів: 1155

Фото без описуУ День дитинства в міському Палаці культури пройшов танцювально! Відбувся звітний концерт зразкового аматорського хореографічного колективу «Веселка» (хореограф Тетяна ЧАСНИК). 

Вже багато років нас радують талановитістю та чудовою творчістю юні «весельчата». І сьогодні учасники колективу запросили глядача на своє дитяче хореографічне Свято!!! 
Глядачі мали можливість познайомимося з творчістю і випускників «Веселки», бо їх любов до хореографії народилася саме в цих стінах. Також у концерті приймали участь хореографічна група народного аматорського ансамблю української пісні і танцю «Барвінок» та хореографічний колектив «Топотушки», солісти студії вокального співу «MELOS» кер. Р. Павловський.
Почесним гостем на святі був Знам’янський міський голова Володимир СОКИРКО, який по закінченню свята привітав учасників колективу та хореографа Тетяну ЧАСНИК із блискучим виступом. 
«Слухайте своє серце, не забувайте мріяти і тоді на небосхилі обов’язково розквітне Веселка. Ми бажаємо усім маленьким танцюристам творчої наснаги, щоб мрії здійснювалися, а емоції були яскравими, як барвиста веселка» такими словами завершила концерт ведуча – В. Петрашова. 
Вдячністю нашим учасникам за їх талант стали гучні оплески глядачів та солодкі подарунки. 

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень