Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Будинку культури смт Знам’янка Друга відбулось святкування Дня захисту дітей

Дата: 01.06.2021 17:48
Кількість переглядів: 1105

Фото без описуДитинство – найпрекрасніша мить нашого життя, це – пора сподівань та здійснення мрій. Немає більшого щастя у світі, аніж посмішки дитини. Саме тому Будинок культури смт Знам’янка Друга влаштував діткам селища свято. 

Глядачів у фойє радо вітали учасники виставки декоративно – ужиткового мистецтва. Були представлені роботи гуртківців «Творчої майстерні» (керівник С. І. Чередніченко), Ірини Федіної, Катерини і Ольги Корнієнко, Анни Домбровської.
Перед початком театралізації дітки малювали малюнки і прикрашали  ними глядацьку залу. Усі юні художники отримали подарунки від БК. Також на святі діяв аквагрим, художниці Катерина Корнієнко і Марина Вінник усім бажаючим на згадку про свято малювали на обличчі улюблених героїв.
Театралізовано – ігрова програма розпочалася пантомімою «Садовник і квіти», у виконанні концертно- театралізованої студії «Азарт» (керівник К. В. Корнієнко), яка навчила дітей товаришувати . А Казкова Фея разом з Буратіно і Мальвіною намагалися відкрити казкові двері у чарівний світ дитинства, але Лисиця Аліса та Кіт Базиліо вкрали чарівний Золотий ключик. Та нашим героям вдалося його повернути і двері були відчинені, і тепле, ласкаве Сонечко привітало дітей і принесло їм солодощі і повітряні кульки! І яке ж свято без запальних танців? Справжньою прикрасою свята стали виступи хореографічного колективу естрадного танцю «Сузір’я» ЦДЮТ (керівник О. Л. Андрєєва). А веселі руханки додали глядачам веселого настрою.
Будинок культури висловлює подяку старості смт Знам’янка Друга села Водяне Галині Володимирівні Шевченко в організації солодощів і повітряних кульок.
Дякуємо спонсорам за солодощі Руслану Згривцю, Анатолію Морозу, Катерині Костенко, Еліні Лежанській, дирекціям мереж магазинів «Оптовичок» і «Файно» - разом ми подарували дітям незабутнє свято!
Нажаль погодні умови завадили вихованцям ЗДО №5 "Калинонька" потрапити на свято, але наші казкові герої  і староста смт Знам’янка Друга села Водяне Галина Шевченко не залишили дітлахів без подарунків!

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень