Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Привітали в День захисту дітей

Дата: 01.06.2021 16:18
Кількість переглядів: 1267

Фото без описуКонвенція ООН про права дитини була одноголосно прийнята Асамблеєю ООН 20 листопада 1989 року – через 30 років після ухвалення Декларації прав дитини і через 10 років після оголошення Міжнародного Року Дитини. У ній викладено, які саме дії і що саме повинні здійснювати держави, їх уряди, неурядові організації, засоби масової інформації і приватні особи для забезпечення дотримання прав дітей.

Щороку, 1 червня, в Україні відзначається свято маленьких громадян нашої країни – Міжнародний день захисту дітей.
Водночас це й свято тих, хто завжди поруч з дітьми, хто піклується про них і допомагає твердо стати на ноги – батьків, вихователів, вчителів, наставників.
Саме заради здійснення всіх дитячих мрій та сподівань, заради їхнього щастя дорослі готові долати всі труднощі і перешкоди.
Сьогодні цей день набуває особливого значення, адже на превеликий жаль, і в Україні є діти, яким бракує тепла, дружнього спілкування з однолітками, справжнього дитинства і мирного неба над головою!
Розпочався  ранок  зі свята у Петрівському  НВК «ДНЗ- загальноосвітній школі І-ІІІ ст.» (директор Олег Рябич) до якого завітали з поздоровленнями та подарунками міський голова Володимир Сокирко, секретар міської ради Вікторія Зеленська, староста Леонід Шульга.  
«Дитинство – це пора сподівань та здійснення мрій. Діти – наше майбутнє, а значить – майбутнє України. І саме від нас, дорослих, залежить, яким буде становлення маленької людини та як складеться її доля. Зігріваючи теплом і любов'ю кожне дитяче серце, об'єднуючи зусилля заради майбутнього – ми виховуємо достойних українців, які неодмінно стануть гордістю держави. Бажаю всім вам  любі діти міцного здоров’я, добра, радості, мирного та щасливого дитинства, розуміння з боку батьків!» - сказав Володимир Феліксович.  
Фото без описуДо вітань приєдналася секретар міської ради Вікторія Зеленська побажавши миру і злагоди кожній дитині, сонячних ранків, світлих і неповторних вражень, якомога більше щирих усмішок, приємних несподіванок долі, веселих та надійних друзів.          
Діти  влаштували святковий концерт, а в свою чергу дорослі вручили вихованцям закладу солодкі гостинці. Володимир Феліксович  побажав усім добра, радості, благополуччя, миру та впевненості в завтрашньому дні, а саме головне – здоров’я.
Керівництво завітало  з  подарунками і до малечі  - вихованців  дитячого  навчального закладу «Казка».
Саме з нагоди такого дня міський голова Володимир Сокирко,  секретар міської ради Вікторія Зеленська відвідали інтернатні заклади міста Знам'янка та привітали дітей пільгових категорій зі святом.
Побували поважні гості у Знам’янській спеціальній загальноосвітній школі-інтернат І-ІІІ ступенів (директор Наталія Заруцька) та Знам'янському дитячому будинку - інтернаті III - IV профілю (директор Тетяна Валько).
Вихованці закладів радо зустрічали гостей та демонстрували художні номери, читали вірші та співали пісні. 
Кожна дитина  та кожен підопічний того чи іншого закладу отримали веселий настрій, повітряні кульки та солодкі подарунки  від міської влади.  
Керівництво інтернатів у свою чергу подякувало керівництву міста за турботу про вихованців, які знаходяться на утриманні держави та висловили сподівання, що такі благодійні ініціативи та традиції будуть продовжені  і цим дітям буде і надалі приділятись увага з боку держави та меценатів.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень