Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Музика мого дитинства

Дата: 01.06.2021 08:31
Кількість переглядів: 1088

Фото без описуДо Дня Захисту дітей Знам’янська дитяча музична школа ім. М.В. Лисенка провела творчий захід «Музика мого дитинства», який відбувся 29 травня 2021 року. Він об’єднав у собі звіт творчих колективів школи та урочистості пов’язані з випуском 2021 року. 

В цьому році 18 вихованців школи подолали учбові перегони, склали випускні іспити, успішно підійшли до свого фінального акорду та отримали свідоцтва про закінчення позашкільного спеціалізованого мистецького закладу. 
13 учнів були нагороджені грамотами за якісне виконання випускної програми та активну участь у творчому житті школи. З вітальними словами до випускників звернулися начальник відділу культури і туризму Бабаєва Світлана Миколаївна та директор школи Івасенко Сергій Володимирович. 
У концертній програмі прийняли участь творчі колективи школи: оркестр народних інструментів (керівник Булах Р.В., концертмейстер Тихонюк О.В.), ансамбль баяністів та акордеоністів (керівник Шамаль Г.В.), ансамбль скрипалів (керівник Яблуновська Н.А., концертмейстер Коваленко Є.В.), ансамбль духових інструментів (керівник Ярмиш В.І., концертмейстер Бодня Н.А.), вокальний ансамбль (керівник Малініна Д.О., концертмейстер Черепанова Г.В.), вокальна група старшого хору (керівник Потапчук Л.Я., концертмейстер Черепанова Г.В.), Почхуа Єгор (акордеон, викладач Шеремет С.М.). Ведучі заходу: завідуюча вокально-хоровим відділом Малініна Діна Олексіївна та учні Валько Вероніка та Курись Анна створювали святковий настрій. А випускники присвятили всім присутнім свій останній шкільний концерт. 
На завершення дійства на подвір’ї школи випускники прикрасили калину емблемами музичної школи з побажаннями наступним поколінням. Щасливої вам дороги випускники! Пронесіть через життя любов до мистецтва – вічного і неповторного! 


Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень