Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято останнього дзвоника

Дата: 31.05.2021 16:16
Кількість переглядів: 1301

Фото без описуУ загальноосвітніх навчальних закладах Знам'янської міської територіальної громади міста пролунав останній дзвоник. Святковість та урочистість панували в школах міста. 

Для школярів розпочалась чудова пора канікул. 
Із успішним завершенням навчального року учнівський та вчительський колектив навчально-виховного комплексу "Знам'янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №3 – ліцей привітав міський голова Володимир Сокирко. 
Він висловив свою повагу освітянам за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами як вихованців, так і учнів на різних рівнях – від місцевого до державного. 
Володимир Феліксович побажав усім учням здійснення всіх мрій та добре відпочити влітку. 
«Попереду у Вас, дорогі випускники, – нові вершини й до­сягнення, а головне – непросте життя, у якому доведеться робити важливий вибір, відстоювати власні думки й відповідати за прийняті рішення. Попереду найскладніше – учитися жити, і найприємніше – бути щасливим.
Бажаю вам, щоб доля до вас була прихильною, щоб вибір фундаментальної професії був улюбленим покликанням на все життя. Залишаючи берег свого дитинства, сподіваюся, що в душі та серці завжди будете зі своєю першою малою Батьківщиною» - зазначив очільник міста.
Також до вітань долучилася начальник відділу освіти Людмила Клименко.
Участь у святі останнього дзвоника в різних навчальних закладах взяли представники місцевої влади. 
Секретар міської ради Вікторія Зеленська виступила з вітальним словом, зазначивши що для школярів останній дзвоник – це символ літніх канікул, а для випускників початок дорослого життя. Також на останньому дзвонику була присутня Лілія Меренкова керуючий справами (секретар) виконавчого комітету міської ради.
Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Ліана Пересадченко виступила з вітальним словом у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 4.
Заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів: Дмитро Молодченко вітав зі святом останнього дзвоника учнів та випускників у Петрівській ДНЗ загальноосвітній школі І-ІІІ , а Олег Гребенюк учнів загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6.

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

Фото без опису Фото без опису

 

 

 

 

 

 

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень