Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У міському парку відпочинку відбулися святкові заходи, приурочені Міжнародному дню захисту дітей

Дата: 31.05.2021 15:45
Кількість переглядів: 1228

Фото без описуВже традиційно прихід літа  асоціюється із дитячим днем.  Це не просто веселе свято для самих  діток, а й нагадування дорослим про необхідність захищати права дитини , щоб  діти росли  здоровими і щасливими, вчилися і займалися улюбленими справами.

30 травня у міському парку відпочинку відбулися святкові заходи, приурочені Міжнародному дню захисту дітей. Цього дня на юних знам’янчан і гостей громади очікували різноманітні заходи:  показ пожежно-рятувальної та поліцейської техніки, презентаційний майданчик від ТСОУ, дитячий аквагрим, виставки, майстер-класи, чарівні фотозони, виставка кованих фігур від  ГО "Гурт ковалів" (гол.Вадим Кучер), 

Працювали локації: «Перегони на самокатах», «Співочий мікрофон», «Танцювальний марафон», "Юний художник", "Бебі-зона",  "Майстерня флікерів" від ГО "Енергія молоді",  "Майстерня краси" завітавши до якої, дівчатка отримували гарні і професійні зачіски від Ольги Моторної, Крістіни Кіріченко, Тагуі Даллакян, Крістіни Штеревері

Присутній на заході Знам’янській міський голова Володимир Сокирко привітав усіх присутніх з наступаючим Міжнародним Днем захисту дітей.

- Діти це найдорожче, що є у нас в житті. І основна мета - зробити все, що від нас залежить, щоб створити їм щасливе дитинство і дати тверде підґрунтя для подальшого розвитку у майбутньому. Бажаю кожній дитині знайти свій шлях у житті, щастя і вірних друзів, - говорить Володимир Феліксович.

Родзинкою свята стала "Битва фарб-холі" у форматі батлу між дівчатами та хлопцями. Яскраві і усміхнені учасники неймовірно драйвого батлу на мить створили у повітрі справжню райдугу.

По завершенню «Битви фарб холі» на найменших знам’янчан оічікувала цікава і весела квест-гра "Тролі запальна вечірка".
І звісно, не обійшлося і без традиційного подарунку - морозива.

Щирі слова подяки висловлюємо ФОП «Постика С.М.», магазин «Одеса» (дир.. Плохотнікова О.А.) ТОВ «Стройбуд інвестиції» (кер. Прокопенко М.Г.), ПП «Ареал» «Цилюрик В.С., ТОВ «Торгбуд» (кер. Ананьєва Г.В.), ФОП Луц О.І., ФОП «Манвелян Л.Р.», ПП "Орбіта" за допомогу у сприянні проведенні дитячого свята.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень