Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Продовжуємо дарувати подарунки дітям Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 28.05.2021 22:52
Кількість переглядів: 1069

Фото без описуСьогодні, даруючи святковий настрій і неймовірний заряд позитивних емоцій, до найменших мешканців Південної частині міста завітали мультяшні герої. Разом з ними діти поринули у казкову пригоду, показували свій талан і креатив у танцювальному флешмобі і насолоджувалися магією бульбашкового шоу.

Не оминула казкова магія і присутніх на святі секретаря міської ради Вікторії Зеленську і керуючого справами (секретаря) виконкому Лілію Меренкову.

- Діти - це наше майбутнє, а наше майбутнє - залежить від них. Тому турбота і захист прав дітей - це один із важливіших наших обовязків. Щиро зичу усім добра, успіху і здійсненя найзаповітніших мрій, - зазначила Вікторія Володимирівна.

- Ми вкладаємо в наших дітей всю свою душу. І дивлячись сьогодні у їх щасливі очі, спостерігаючі усміхнені обличчя ми розуміємо, що наша праця не марна. Але не потрібно зупинятися на досягнутому, а рухатися тільки вперед, підкреслила Лілія Іванівна.

Не обійшлося і без традиційного подарунку - морозива, яке для юних знам’янчан підготувала міська влада і ФОП Олена Плахотнікова (маг. Одеса), за що пані Олені  окрема вдячність.
 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень