Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося чергове засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради

Дата: 26.05.2021 16:30
Кількість переглядів: 578

Фото без описуПід головуванням голови Молодіжної ради Олександра Багно, за участі керівництва міської ради відбулося друге засідання Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради.

Молодь поділилася своїми найближчими планами та ідеями. Члени Молодіжної ради планують взяти участь у загальноміських заходах до Дня молоді. Також попереду багато роботи щодо внутрішньої організації ради, затвердження комітетів, плану роботи до кінця 2021 року, участь у Громадському бюджеті, реалізації власних проєктів.

Секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська висловила сподівання щодо плідної співпраці та окреслила головні напрямки співпраці.

- Вірю, що вже зовсім скоро мешканці нашої громади не тільки дізнаються на що спроможна Молодіжна рада, а й яке "перезавантаження" молодіжного руху чекає на Знам’янську міську територіальну громаду.

Керуючий справами (секретар) виконкому Ліля Меренкова в своєму виступі зазначила необхідність створення такого консультативно-дорадчого органу при виконавчому комітеті Знам’янської ради та наголосила, що готова до співпраці в реалізації молодіжних проєктів.

Під час засідання був затверджений регламент Молодіжної ради та створені три профільні комісії. Члени Молодіжної ради презентували ідеї та пропозиції щодо відзначення Для молоді у Знам’янській міській територіальній громаді та вирішили делегувати представників молодіжної ради для участі у організаційному комітеті з підготовки та відзначення Дня молоді.

Також було прийнято рішення щодо звернення до міської влади з пропозицією започаткувати у Знам’янській міській територіальній громаді  конкурс молодіжних ініціатив.

На завершення засідання члени Молодіжної ради обговорили питання щодо пропозицій до плану роботи на 2021 рік та визначили наступну дату засідання.

Участь у засідання взяли: секретар міської ради Вікторія Зеленська, керуючий справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова, начальник відділу молоді та спорту Руслана Ладожинська, головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Віталій Зайченко.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень