Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Зробимо нашу громаду квітучою!

Дата: 26.05.2021 15:05
Кількість переглядів: 1116

Громади – як  люди, у кожного є своє обличчя. Інколи воно сумне, сіре. Та навіть у найсумніші пейзажі можна вдихнути життя, додавши яскравих фарб - висадивши на території громади дерева й квіти. Зелені алеї, квітучі клумби, доглянуті сквери та парки здатні освіжити лице будь-якого населеного пункту.

У рамках підготовки до святкування 30-ї річниці Незалежності України за дорученням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, керуючий справами (секретар) виконкому Лілія Меренкова разом з секретарем міської ради Вікторією Зеленською оглянули міські клумби.


-    На сьогодні ми співпрацюємо зі спеціалістами ДП «Чорноліське лісове господарство» з питання щодо особливостей висадки квітів, місця розташування. Окремо зупинилися на питанні поєднання кольорів, фази їх цвітіння, висоті, - говорить Лілія Іванівна.

-    Першочергово розпочнуться роботи з окультурення та озелененню клумби, розташованої на Привокзальній площі. У реалізації зазначених робіт також враховуємо думки і поради наших місцевих квіткарів - додає секретар міської ради Вікторія Зеленська. 

Наступними у черзі стануть клумби біля Обеліску Слави. Але на цьому роботи по озелененню громади не зупиняться і продовжаться й надалі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень