Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Забезпечення комфортних умов для навчання та виховання дітей – є одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади

Дата: 26.05.2021 13:15
Кількість переглядів: 1164

Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко  разом з секретарем міської ради Вікторією Зеленською, керуючим справою (секретарем) Лілією Меренковою, начальником відділом освіти Людмилою Клименко здійснили об’їзд загальноосвітніх начальних закладів Знам’янської міської територіальної громади. 

Під час об’їзду представники міської влади оглянули приміщення навчальних закладів, пришкільні території та харчоблоки. Також поспілкувалися з директорами навчальних закладів щодо існуючих проблемних питань та шляхів їх вирішення.

Зупинилися на питанні щодо бачення проведення випускних вечорів. Керівники навчальних закладів проінформували, що заплановано проведення опитування серед батьків щодо врахування їх думки при прийнятті остаточного рішення.

- Такого роду об’їзди закладів освіти громади триватимуть і надалі. Це свого роду моніторинг рівня готовності закладів до роботи та підготовки працівників загальноосвітніх, дошкільних і позашкільних навчальних закладів до надання якісних освітніх послуг. Також підкреслю, що одним із пріоритетних напрямків діяльності міської влади - забезпечення комфортних умов для навчання та виховання дітей, - говорить Дмитро Миколайович.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень