Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Спільна нарада відповідальних осіб щодо забезпечення безпечних умов проведення ЗНО у 2021 році

Дата: 25.05.2021 16:54
Кількість переглядів: 1168

Відповідно до плану підготовки проведення зовнішнього незалежного оцінювання, за ініціативи начальника відділу освіти Клименко Людмили Анатоліївни та заступника начальника управління-начальника відділу за дотриманням санітарного законодавства Манька Сергія Вікторовича 24 травня 2021 року проведено спільну нараду відповідальних осіб за належну організацію і дотримання протиепідемічних заходів під час проведення зовнішнього незалежного тестування. 

Учасники наради поінформували щодо підготовки та проведення планових заходів відповідно до своїх компетенцій.

Начальником відділу освіти Людмилою Анатоліївною Клименко висвітлено інформацію щодо 100-відсоткової готовності освітніх закладів до роботи та створення належних умов для проведення тестування. У цьому навчальному році пункти тестування функціонуватимуть на базі таких закладів: НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 2-ліцей»; НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3-гімназія»; Знам’янській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів № 6. Директорами вище зазначених закладів здійснено велику підготовчу роботу для створення належних умов для проведення тестувань з математики (28 травня), української мови і літератури (01 червня), історії України (04 червня): проведено навчання та онлайн сертифікацію, затверджено списки залучених осіб; крім того велика увага приділятиметься дотриманню протиепідемічних заходів під час роботи пунктів: обов’язковий температурний скринінг, розмежування у часі і території груп учнів, визначення маршрутів руху учасників з метою забезпечення найменшого контакту між ними, допуск до пунктів тестування згідно з графіком, для безпечності проведення тестування.

Сергій Вікторович Манько під час наради наголосив на важливості дотримання  протиепідемічних заходів та забезпечення збереження здоров’я усіх причетних до цього заходу осіб, особливу увагу звернув на проведення дезінфекційних заходів і обробки контактних поверхонь під час здійснення підвезення учнів до пунктів тестування до міста Кропивницький.

Керівник Знам’янського міського центру первинної медико-санітарної допомоги Руслан Володимирович Пушкаренко поінформував про забезпечення чергування лікарів у пунктах тестування у день проведення, на випадок необхідності надання домедичної допомоги.

Представник Знам’янського відділу поліції № 1 м. Знам’янка Вадим Григорович Чорненко доповів, що працівниками поліції буде забезпечуватися чергування і контроль дотримання громадського порядку у пунктах тестування а також під час супроводу учнів до м. Кропивницького.

Директори закладів поінформували про повну готовність до організації роботи пунктів тестування, наявність необхідних пакетів документації та забезпечення пунктів деззасобами для обробки рук, поверхонь, медичними щитками та іншими необхідними засобами. 

Підсумками наради стали побажання успішного старту і вдалого проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень