Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання методичного об’єднання музичних керівників

Дата: 25.05.2021 13:46
Кількість переглядів: 1044

Фото без опису21 травня 2021 р. в ЗДО №3 «Івушка» було проведено методичне   об’єднання музичних керівників з проблеми: «Формування та розвиток творчих здібностей дітей в процесі музичної діяльності в закладах дошкільної освіти», в ході якого був проведений семінар-практикум на тему: «Використання системи елементарного музикування Карла Орфа в освітньому процесі дошкільного навчального  закладу» метою якою було підвищення  професійного рівня музичних керівників, та уміння використовувати нові технології Карла Орфа в розвитку музичних здібностей дітей. Розглядалось питання про популяризацію педагогічної концепції Карла Орфа.                

В роботі методичного об’єднання прийняла участь консультант Центру професійного розвитку Лариса Скляровська, якою були надані методичні рекомендації музичним керівникам щодо розвитку творчих здібностей в професії музичної діяльності. Музичні керівники проявили свою творчість та організацію у виконанні практичних завдань.

Було обговорено питання про розвиток музичних здібностей дітей та організацію музично-ритмічних вправ на музичних заняттях.

На семінарі була надана практична допомога керівникам музичного об’єднання  Оленою Мироновою  щодо удосконалення професійної майстерності в області музичної творчості.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень