Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Наше завдання, як міської влади, зробити так, щоб кожен маленький знам’ячанин відчував себе щасливим

Дата: 25.05.2021 10:45
Кількість переглядів: 1086

Фото без описуПід головуванням керуючого справами (секретаря) виконкому Лілії Меренкової,  за участі секретаря міської ради Вікторії Зеленської, керівників структурних підрозділів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, директорів КДЮСШ та ЦДЮТ, представників Міського центр професійного розвитку педагогічних працівників відбулося засідання організаційного комітету з підготовки та відзначення в Знам’янській міській територіальній громаді Дня захисту дітей.   

- "Свято Дня захисту дітей потрібно організувати змістовно, яскраво і барвисто. Наше завдання, як міської влади,  зробити так, щоб кожен маленький знам’ячанин відчував себе щасливим, а по завершенні заходів, у мешканців громади залишилися тількі світлі і добрі спогади", - підкреслила Ліля Іванівна. 

На засіданні оргкомітету було заслухано звіти про проведену відповідними відділами, управліннями, установами підготовчу роботу Члени оргкомітету висловили власні бачення та пропозиції щодо організації заходів до Міжнародного Дня захисту дітей, більш детально розглянули та обговорили формат проведення свята, визначили час та місце, а також відповідальних виконавців.

Фото без описуСекретар міської ради Вікторія Зеленська додала, що всі заходи, приурочені Дню захисту дітей, повинні бути проведені на високому організаційному рівні. 

- Цього дня, ми дорослі, повинні подарувати нашим дітям справжню казкову атмосферу. Адже коли бачиш їх радісні очі, розумієш, що всі докладені нами зусилля недаремні.

Святкові заходи для дітей Знам’янської міської територіальної громади відбудуться 30 травня з 12.00 год. у міському парку відпочинку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень