Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

X сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 24.05.2021 14:07
Кількість переглядів: 1221

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської відбулося засідання X сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

До початку пленарного засідання було проведено спільне засідання постійних комісій міської ради. За результатами розгляду, до поряду денного десятої сесії міської ради було рекомендовано додатково включити питання щодо  внесення доповнення до Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2017-2021 роки (щодо проведення аудиту, у тому числі незалежного, головних розпорядників, розпорядників нижчого рівня, одержувачів бюджетних коштів та комунальних підприємств); затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність,  а також питання надання згоди на прийняття з державної у комунальну власність об’єктів окремо визначеного майна без права відчуження у приватну власність та за цільовим призначенням: забезпечення функціонування ЦНАП виконавчого комітету Знам’янської міської ради.

На початку пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих знам'янчан у зоні АТО.

Фото без описуСлова привітання з днем народження пролунали для депутатів Вікторії Зеленської, Олега Кузіна, Майї Лук’яниці, Ігоря Качанова, які відсвяткували їх напередодні.

За пропозицією депутатських комісій та за результатами голосування, знято з розгляду на доопрацювання проєкт рішення «Про  затвердження Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021 – 2025 роки».

За результатами роботи десятої сесії міської ради затверджено 68 рішень, у тому числі 45 з питань регулювання земельних відносин та 12 депутатських запитів.

У різному, секретар Знам’янської міської ради Вікторія Зеленська звернулася до членів постійних комісій міської ради з проханням надавати пропозиції до складу Координаційної ради по впровадженню та реалізації Громадського бюджету Знам’янської міської територіальної громади. 

Депутат Анатолій Тесленко звернувся до міського голови та його заступників щодо необхідності забезпечення дієвого контролю за виконанням будівельних робіт, а також фаховості під час підготовки та погодження договорів на виконання робіт. 

Міський голова Володимир Сокирко інформував про вимоги НСЗУ та підстави припинення дії договору КНП «Знам’янська міська лікарня імені А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради  з Національною службою України, в частині надання стаціонарної медичної допомоги хворим на COVID-19 (не вистачає медичного персоналу -  лікарні-анестезіологів). Володимир Феліксович відзначив, що за період боротьби з хворобою, лікарня отримала концентратори, побудовано кисневу станцію. Наразі рівень захворюваності зменшився і це добре! Надання вторинної допомоги буде продовжуватися по основних пакетах, які закуповуються Національною Службою України. Висловив сподівання, що у разі гострої потреби у наданні допомоги хворим на COVID-19, буде дозволено відкрити відділення та продовжити надавати медичну допомогу. Повідомив Володимир Феліксович і про утворення конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та затвердження її персонального складу; розміщення оголошення про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора даного закладу.

Участь у роботі сесії міської ради взяли 23 депутати міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради.

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Відділ забезпечення діяльності міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень