Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Хочеш бути затребуваним – навчайся: отримай професію продавця непродовольчих товарів безкоштовно

Дата: 19.05.2021 09:24
Кількість переглядів: 261

Фото без описуПрофесія продавця не тільки найбільш поширена серед працівників сфери торгівлі, а й найбільш популярна. Сучасний продавець не тільки веде комплексне обслуговування покупців, а й виконує ведення товарної документації, прийом та відправку товару, контролює поповнення асортименту товарів у торгівельному залі, а також відповідає за їх збереження, перевіряє кількість та якість товару, складає товарні звіти та акти.

У травні поточного року Кіровоградський обласний центр зайнятості має можливість навчити безробітних громадян професії «Продавець непродовольчих товарів»на базі одразу двох центрів професійно-технічної освіти. 

Так, 24 травня навчання за вищезазначеною професією розпочинається на базі Одеського центру професійно-технічної освіти. Термін навчання – 5,5 міс.

Навчання на базі Дніпропетровського центру професійно-технічної освіти розпочинається  26 травня. Термін навчання – 5,5 міс.

Умовами до направлення на навчання є:
·    повнаабо базова загальна середняосвіта;
·    вік особи не менше 18 років;
·    медична довідка;
·    особова медична книжка.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Звертаємо увагу, що у зв’язку з карантинними обмеженнями графіки навчання можуть бути змінено, за більш детальною інформацією звертайтеся до відділу організації профнавчання Кіровоградського обласного центру зайнятості за телефоном 0(522) 32-13-28.

Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou

Відділ організації профнавчання Кiрoвoгрaдcькoгo oблacнoгo центру зaйнятocтi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень