Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Посвята в юні музиканти

Дата: 24.05.2021 08:36
Кількість переглядів: 1145

Фото без опису22  травня  2021 року  в  Знам’янській  дитячій музичній школі  ім. М.В. Лисенка   відбулося  улюблене свято першокласників «Посвята в юні музиканти». Справжнє свято музики було влаштовано для 33 хлопчиків та дівчаток, які з цього навчального року вирішили поринути у чарівний світ музики.

Це свято надзвичайне та радісне, тому що на зміну учням випускних класів приходять нові музиканти.  Більшість з  дітей, переступаючи поріг  школи, нічого не знають про музику, інструменти, музичну грамоту. Та жага до знань, пізнання нового, незвіданого привела їх до нашого закладу. Протягом усього учбового року, в умовах змішаного навчання, весь колектив школи  працював над проведення незабутнього дійства  посвяти. Цього дня первачки  вперше публічно виступали, демонстрували свої навички в оволодінні інструментами, виконували вокальні твори.  Крім того учні – новачки мали змогу взяти участь у ігровій програмі, де  виявляли свої музичні здібності та набуті знання з музичної грамоти та сольфеджіо. Дуже уважно юні музиканти слухали виступи вже досвідчених учнів школи, які демонстрували свої здібності у вокалі (Берегова Софія) та грі на музичних інструментах: скрипка (Бреславцева Ярослава та Абу-Фардех Аміра, Дубровська Л.І; ансамбль скрипалів молодших класів, Худолєй Т.М), фортепіано (Кузьміч Анастасія, Недільська Анна), сопілка (Ансамбль сопілкарів, Заргани І.Є), гітара (Кавдов Кирило), домра (Трет’якова Кіра). Діти мали можливість побачити, як віртуозно вони зможуть володіти тими чи іншими музичними інструментами, якщо будуть сумлінно та наполегливо працювати під керівництвом досвідчених викладачів. 

Фото без описуЗі щирими словами привітання  до юних музикантів та їх батьків звернувся директор школи Івасенко С.В.,  який привітав всіх зі святом, побажав  дітям успіхів,  вдалих виступів та відмінних оцінок. Він також зазначив, що неможливо переоцінити ті паростки, які закладає в наших душах мистецтво. А на згадку про цей день всі учні отримали учнівські квитки, невеличкі подарунки та значки з емблемою музичної школи.

Свято вдалося на славу. Глядачі отримали справжнє задоволення від виступу першокласників. А викладачі вірять в те, що незабаром починаючі юні музиканти стануть повноправними учасниками різноманітних концертів школи. Вони вже зараз почувають себе артистами!  Хочеться побажати всім первачкам  наполегливості в здійсненні їх мрій! Нехай завжди лунає радісний сміх та зростають  маленькі зірочки  нашого міста!

Фото без описуФото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фото без опису

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень