Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада керівників закладів освіти Знам’янської міської територіальної громади

Дата: 21.05.2021 14:30
Кількість переглядів: 1400

Фото без опису20 травня 2021 року під головуванням начальника відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради Клименко Людмили Анатоліївни, за участю керівництва міста та доповідачів - представників відділу освіти виконавчого комітету Знам’янської міської ради, відбулася планова нарада керівників закладів освіти громади.

На порядку денному розглянуто наступні питання:
1. Ознайомлення з актом ревізії фінансово-господарської діяльності закладів освіти громади;
2. Про організоване завершення 2020/2021 навчального року;
3.Деякі питання організації та проведення відпочинку на базі закладів освіти міста «Оздоровча кампанія-2021»;
4. Вручення документів про здобуття базової середньої та повної загальної середньої освіти випускникам 2020/2021 навчального року;
5. Організація та проведення ЗНО у 2021 році»;
6. Про хід виконання міської програми «Обдарована молодь – запорука розвитку територіальної громади міста Знам’янка» у 2020/2021 навчальному році;

В іншому розглянуто якісні підходи до реалізації державної політики  в галузі освіта, спрямовані на вдосконалення управління закладами освіти, а також проведення заходів виховного та національно-патріотичного впливу з дітьми та молоддю на рівні закладів освіти та громади задля забезпечення сприятливих умов для самореалізації особистості в Україні відповідно до її інтересів та можливостей.  

За результатами проведення наради, відповідальним за реалізацію визначених в ході засідання завдань, надано відповідні доручення.

Відділ освіти



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень