Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відкрите обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення

Дата: 21.05.2021 13:49
Кількість переглядів: 1011

Відповідно до вимог постанови Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг від 10.03.2016 р. №302 (зі змінами) підприємством виконано розрахунки тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення на 2022 рік.

Формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення здійснено відповідно до річних планів діяльності на 2022 рік, економічно обґрунтованих планованих витрат, галузевих технологічних нормативів використання питної води на підприємствах водопровідно-каналізаційного господарства, з урахуванням фактичних даних та основних особливостей технологічних процесів виробництва, техніко-економічних розрахунків, розрахунків з урахуванням ставок податків і зборів, цін на матеріальні ресурси та послуги у планованому періоді.

Розрахунки тарифів на послуги здійснюються шляхом ділення суми планованих економічно обґрунтованих витрат, розрахованих відповідно до Порядку формування тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення на планований обсяг виробництва питної води з урахуванням частини загальних втрат та витрат питної води після другого підйому або на планований обсяг очищення стічних вод.

Перегляд тарифів на послуги зумовлений вимогами чинного законодавства, зменшенням обсягів споживання електроенергії, скороченням чисельності працівників, необхідністю погашення частини кредиту Світового банку та відсотків за його користування.

Відкрите обговорення необхідності встановлення тарифів на послуги централізованого водопостачання та водовідведення відбудеться 27 травня 2021 року об 11.00 годині за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 17. зал для засідання.

Запрошені: керівник підрозділу ОКВП "Дніпро - Кіровоград" у місті Знам’янка Рябов Олег Михайлович, представники відділу поліції №1,м.Знам’янка) Кропивницького районного  управління  поліції Головного управління  Національної  поліції в Кіровоградській  області, представники Знам’янського МРВ У ДСНС України в Кіровоградській області.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень