Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

В Знам’янському міському краєзнавчому музеї урочисто відкрито виставку робіт майстрині народної вишивки

Дата: 21.05.2021 09:31
Кількість переглядів: 1062

Фото без описуУ Всесвітній День вишиванки в Знам’янському міському краєзнавчому музеї урочисто відкрито виставку робіт майстрині народної вишивки Корнієнко Юлії Миколаївни та її доньки Зої Вікторівни. 

На захід були запрошені учні 8 кл. НВК – ліцей № 2, керівник Ірина Павленко. Спільно з завідуючою масовим сектором по роботі з молоддю Міського палацу культури Вікторією Кравченко познайомили учнівську молодь з історією і традиціями української вишивки від найдавніших часів до сьогодення. Наголосили, що Сучасна вишиванка – вирізняє нас у багатомірному, багато вбраному глобалізованому світі. Носити такий одяг - надає нам ознаки українськості, неповторності, впізнаваності та ексклюзивності!

Фото без описуЗапрошуємо всіх бажаючих відвідати і переглянути виставку, у якій представлена колекція вишитих рушників та вишиванок. Ви можете придбати, замовити або просто насолодитись спогляданням високопрофесійного стародавнього мистецтва української традиційної вишивки. Виставка буде діяти протягом місяця, тож поспішіть використати можливість отримати естетичну насолоду спілкування з творчістю майстрині.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень