Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Творчий hand made "Подарунок для мами"

Дата: 11.05.2021 13:37
Кількість переглядів: 1109

Фото без описуДень Матері відзначають другої неділі травня, який вважається місяцем Пречистої Діви Марії. До Матері Божої звертаються християни, просячи заступництва та допомоги.

У травні, коли Природа-Мати виряджає свою Доню-Землю в пишному уборі весняних квітів у дорогу життя, праці та радості, люди висловлюють подяку материнській самопожертві та відзначають День Матері. 

Бібліотека-філія №1 запропонувала своїм маленьким відвідувачам прийняти участь у творчому hand made "Подарунок для мами. Бібліотекар Холодова О.В. запропонувала дітям зробити яскравий, барвистий, по-весняному теплий букетик з різнокольорового паперу в подарунок своїм улюбленим матусям до Дня Матері. 

Вже стало традицією в бібліотеці – філії №3  напередодні  свята проводити  для дітей майстер-класи.  Цей рік був не виняток, бібліотекар дитячого відділу Людмила Коломіченко  провела творчу майстерню  «Нині твій весняний день - сонця, квітів і пісень». Маленькі читачі дізнались про історію свята та залюбки виготовляли листівки для своїх матусь проявивши свою творчість. Кожна листівка була оригінальна та  виготовлена з любов'ю. Свої вироби вони подарують ненькам у день свята. Вітаємо всіх матусь з прийдешнім святом.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень