Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова десята сесія Знам’янської міської Кропивницького району Кіровоградської області ради VIII скликання

Дата: 07.05.2021 15:20
Кількість переглядів: 1142

Фото без опису21 травня 2021 року о 9:00, відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 7 травня 2021 року № 18 "Про скликання десятої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання" у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергова десята сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На  розгляд сесії виносяться наступні питання: 

Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік».
Про надання дозволу КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради на списання дороговартісного медичного обладнання.
Про надання дозволу на списання основних засобів міського Палацу культури.
Про внесення змін до рішення Знам’янської міської ради від 28 лютого 2020 року №2389 «Про перелік об’єктів нерухомості комунальної власності територіальної громади міста Знам’янка» в частини назви, та уточнення окремої адреси стадіону у м. Знам’янка.
Про  затвердження Міської комплексної програми протидії злочинності, підтримання публічної безпеки і порядку на території Знам’янської міської територіальної громади Кропивницького району Кіровоградської області на 2021 – 2025 роки.
Про хід виконання Міської програми розвитку сімейних форм виховання дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на 2019-2021 роки за 2020 рік.
Про хід виконання Міської програми по реалізації в місті «Національного плану дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини»  на період до 2021 року за 2020 рік.
Про роботу постійних комісій міської ради за І квартал 2021 року.
Про внесення змін та доповнень до Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
Про прийняття у комунальну власність Знам’янської міської територіальної громади земельних ділянок з комунальної власності Петрівської сільської ради та Знам’янської Другої селищної ради. 
Про врегулювання земельних відносин.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність БАЛИКУ В.Г.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ВАСЄЦІ О.М.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ЛЕМЕЩУК М.М.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ЛІННИК В.Б.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ЛУНЯЧЕНКО О.Ю.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність СМЕТАНКО Г.О.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ХАЧАТРЯН Ф.С.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ЗЮЗІНУ О.О. та ЗЮЗІНІЙ О.С.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОНСТАНТІНОВІЙ Т.П.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КУС О.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ФУНТІКОВІЙ Н.А.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ХАЧАТРЯНУ А.А.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОРНІЄНКУ С.В.
Про внесення змін до пункту 8 додатку до рішення Знам’янської міської ради від 26 січня 2007 року № 171. 
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ГНЕННОМУ Є.І.
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ГАЛИЦЬКОМУ В.Ю.
Про доповнення переліку  земельних ділянок, набуття права оренди яких здійснюватиметься на аукціонах. 
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність БАБКІНУ  А.О.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ГРИГОР’ЄВУ А.О.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ВАСИЛЕНКО  С.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПАВЛОВУ А.М. та ПАВЛОВІЙ О.Ю.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність СКАКУНОВУ  В.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведенняземельної ділянки у власність РИБКІНУ  В.Ю.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНУ О.Ф.
Про уточнення площі та затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГРИГОР’ЄВУ  М. В.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ГРИГОР’ЄВІЙ  Л.В.
Про вилучення земельної ділянки у ЛЕМЕНТАРЬОВОЇ Л.П.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність КОВАЛЕНКО О.П.
Про надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо   відведення земельної ділянки у власність ТИХОНЕНКО Т.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ГОЛОВУ А.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність УЖВЕНКО О.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність НІКІФІРОВІЙ І.С.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ДЕМ’ЯНЕНКУ Р.В.
Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок  та надання у власність.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність МОСКОВЦЮ А.О.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЛЯШЕНКУ О.В.
Про розгляд заяви МОІСЕЄНКА С.В. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
Про розгляд заяви ВАРАКУТИ А.В. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства».
Про розгляд заяви ВАРАКУТИ А.В. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва».
Про розгляд заяви ГРИГОР’ЄВА М.Л. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва».
Про розгляд заяви ЗУБРЕНКА І.С. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва».
Про розгляд заяви ЛЕБІДЯ С.Я. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва».
Про розгляд заяви НІКОЛАЙЧУКА І.В. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення індивідуального садівництва».
Про депутатські запити.
Різне.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень