Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Знам’янська міська територіальна громада готується до травневих свят

Дата: 30.04.2021 12:13
Кількість переглядів: 1228

Цими святковими  днями кожна господиня ретельно наводить лад у своїй оселі. Адже для того, щоб душа наповнилася світлим відчуттям свята - має бути відповідним чином підготовлений простір.

Щоденно працівниками бригад з благоустрою УМА та ЖКГ, КП "Комбінат комунальних послуг "  проводяться роботи з прибирання вулиць, прибордюрної частини доріг, скверів, видалення бур’янів та сухостою вздовж тротуарів, обрізки зелених насаджень.

У рамках підготовки до майбутніх травневих та великодніх свят, за дорученням Знам’янського міського голови  Володимира Сокирка, об’їзд пам’ятних місць та перевірку їх стану здійснила голова організаційного комітету по підготовці та відзначенню у 2021 році Дня пам’яті та примирення і   річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, керуючий справами (секретар) виконавчого комітету Лілія Меренкова.

Минулого тижня комунальники провели ремонтно-відновлювальні роботи залізобетонних конструкцій Обеліску Слави. Наразі тривають роботи по облаштуванню прилеглої території.  По вулиці Михайла Грушевського розпочали роботи з встановлення святкових розтяжок.Тривають  роботи з прибирання та приведення до ладу Меморіального кладовища.

Всі роботи планується закінчити до травневих свят. 

- Кожен з мешканців Знам’янської міської територіальної громади є господарем на своїй території. Тому, як одна велика родина готуємося разом. Знам’янська міська рада робить все можливе для того, щоб не тільки на свята, а й кожного дня вам, шановні знам’янчани, було б приємно знаходитися на території, де пануватиме чистота і порядок, - говорить Знам’янський міський голова  Володимир Сокирко.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень