Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відвідали учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які втративши здоров’я, перебувають в тяжкому фізичному стані

Дата: 26.04.2021 08:16
Кількість переглядів: 1110

Фото без описуНапередодні 35-ї річниці катастрофи на Чорнобильській АЕС секретар міської ради Вікторія Зеленська разом з представниками Знам'янської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз-Чорнобиль України" відвідали учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, які втративши здоров’я, перебувають в тяжкому фізичному стані.

Вікторія Володимирівна висловила ліквідаторам слова вдячності за їх особистий  внесок  в ліквідацію наслідків аварії на Чорнобильській АЕС.

- Ми глибоко вдячні всім ліквідаторам аварії на ЧАЕС, які проявили самовіддачу, мужність та героїзм у тих екстремальних обставинах. Сімейного затишку, міцного здоров’я, добра й злагоди вам і вашим родинам. 

Від міської влади і Знам'янської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз-Чорнобиль України" ліквідатори отримали матеріальну допомогу, ювілейні медалі, квіти і продуктові  набори.

У заході взяли участь головний спеціаліст відділу інформаційної діяльності та комунікацій  громадськістю Віталій Зайченко, голова Знам'янської міської організації Всеукраїнської громадської організації «Союз-Чорнобиль України» Віктор Школа, секретар організації Микола Штоюнда.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень