Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У світі казки чарівної

Дата: 23.04.2021 13:32
Кількість переглядів: 1207

Фото без описуВ народних казках передається з покоління в покоління мудрість народу, усе що є вартим уваги нащадків, життєвий досвід, мрії народу та його почуття.

Саме в народних казках відбивається характер нації та обставини її життя, і українські казки відрізняються від казок братів Грімм, так само, як відрізняється українець від німця.

Наші улюблені з дитинства казки завжди виховують любов до рідної землі, рідної домівки, батьків. Завдяки казкам ми пізнаємо світ не лише розумом, але й серцем, вчимося любити світ навколо себе, бути добрими та справедливими.

Саме темі українських народних казок була присвячена година спілкування «У світі казки чарівної», яку підготували і провели бібліотекарі бібліотеки-філії №3 для вихованців КЗ «Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради». 

Фото без описуЗдійснити подорож у Країну чарівних казок діти змогли, відгадуючи казки за малюнками, складаючи пазли та повертаючи загублені речі до казок. Із задоволенням вони прийняли участь у інсценівці казки «Ріпка» та переглянули мультик.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень