Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 21.04.2021 13:00
Кількість переглядів: 1345

Під головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено 31 проєкт  та затверджено  30  проєктів  рішень.

Рішенням виконавчого комітету зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство “Бюро технічної інвентаризації“ видати  дублікати свідоцтв  про право власності на  квартиру та  на  індивідуальний гараж;  надано дозволи батькам  малолітніх  на влаштування дітей  на цілодобове перебування до  КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» на 2020-2021 навчальний рік; прийняті рішення щодо здійснення правочинів з житлом, де користувачами і власниками є малолітні та неповнолітні діти.

Заслухано  інформацію  про хід виконання Програми енергоефективності  м. Знам’янка на 2019-2022 роки за 2020 рік  та зобов’язано управління містобудування, архітектури та житлово-комунального підприємства Знам’янської міської ради підготувати та винести на чергову сесію міської ради питання щодо виконання Програми енергоефективності  м. Знам’янка на 2019-2022 роки за 2020 рік та погодження Програми енергоефективності Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.

З метою розмежування прийомів пацієнтів фахівцями закладів охорони здоров'я рішенням виконавчого комітету закріплено розміщення поліклінічного відділення  КНП "Знам'янська міська лікарня імені А.В.Лисенка" Знам'янської міської ради, за адресою: вул. Михайла Грушевського, 15, м. Знам'янка та КНП "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам'янської міської ради, за адресою: вул. Гагаріна, 27-Т, м. Знам'янка. Вказано  в термін до 01 червня 2021 року здійснити розташування працівників поліклінічного відділення КНП "Знам'янська міська лікарня імені А.В.Лисенка" Знам'янської міської ради до закріпленого переліку.

З метою організації роботи  із забезпечення виконання дохідної частини бюджету Знам’янської міської територіальної громади, економного та раціонального використання бюджетних коштів у 2021 році затверджено  план заходів на 2021 рік щодо збільшення надходжень до бюджету Знам’янської міської територіальної громади та ефективного використання бюджетних коштів.  Зобов’язано керівників структурних підрозділів міськвиконкому, комунальних підприємств, розпорядників та одержувачів коштів бюджету Знам’янської міської територіальної громади забезпечити неухильне виконання міського плану заходів та інформувати фінансове управління Знам’янського міськвиконкому про стан його виконання  у визначені терміни. 

Розглянуто заяви фізичних осіб-підприємців, які здійснюють свою діяльність в районі залізничного вокзалу,   та  погоджено цілодобовий режим роботи об’єктів торгівлі   терміном на 1 рік, за умови здійснення діяльності з дотриманням карантинних обмежень та забезпечення дотримання громадського порядку в закладі та на прилеглій до нього території, безпеку відвідувачів протягом  усього робочого часу та недопущення порушення тиші в нічний час.

Розглянуто заяву   щодо визначення  та закріплення іншої поштової адреси, а саме змінено номер квартир. 

Проаналізовано  виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за І квартал 2021 року  та затверджено звіт про його виконання. 

У зв’язку із кадровими змінами   затверджено в новій редакції Порядок проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня  ім. А.В.Лисенка». 

Затверджено Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті     Знам’янської міської ради. 

Розглянуто заяву  та присвоєно окрему адресу незавершеному будівництвом об’єкту та земельній ділянці, на якій він розташований. 

Розглянуто заяви  та присвоєно окремі адреси житловим будинкам, господарським будівлям та спорудам (присадибній ділянці) та земельній ділянці, на якій вони розташовані у  с. Петрове. 

Розглянуто заяву начальника відділу освіти  та  присвоєно окрему адресу міському стадіону по вул. Михайла Грушевського у м.Знам’янка.

Розглянуто  клопотання начальника відділу освіти, звернення батьків вихованців закладу дошкільної освіти № 2 «Теремок» та прийнято рішення виконавчого комітету щодо створення у закладі дошкільної освіти № 2 «Теремок» одну інклюзивну групу для дітей дошкільного віку з 10,5 годинним режимом роботи на базі діючої групи, на період перебування на обліку в даному закладі дітей з особливими освітніми потребами.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень