Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Працівники виконавчого комітету Знам’янської міської ради долучилися до проведення місячника з благоустрою "За чисте довкілля"

Дата: 15.04.2021 11:27
Кількість переглядів: 1228

Фото без описуПротягом квітня-травня по всій Україні проходить Всеукраїнська акція «За чисте довкілля». У рамках благоустрою підприємства, установи, організації Знам’янської міської територіальної громади беруть участь у прибиранні сміття, озелененні, вирубуванні порослі та наведенні чистоти та порядку на прилеглих територіях громади

14 квітня 2021 року працівниками апарату управління Знам’янської міської ради та її виконавчого комітету, виконавчих органів міської ради проведена робота щодо впорядкування прилеглої території.

"Вірю, що всі ці добрі традиції та починання підтримають всі установи,організації,  підприємства, а також до місячника з благоустрою долучаться мешканці нашої громади", говорить Знам’янський міський голова Володимир Сокирко.

- Як очільник громади я просто впевнений в тому, що поступово наші мрії бачити щодня чисті озеленені вулиці, тротуари,  охайні клумби, впорядковані території  біля будинків, в парках, скверах стануть  реальністю.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень