Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

У Знам’янській міській територіальній громаді Проведено сесію пробного ЗНО-2021 року

Дата: 12.04.2021 16:12
Кількість переглядів: 1104

10 квітня 2021 року на базі НВК «Знам’янська ЗШ І-ІІІ ступенів № 3-гімназія» відбулася сесія пробного ЗНО-2021 року.

Загалом у пункті тестування було заповнено 8 аудиторій: з української мови і літератури, української мови, математики, історії України, біології,фізики, англійської мови. До організації роботи пункту пробного ЗНО залучено 24 педагогічні працівники навчально-виховного комплексу. Передбачалась участь 58 учасників пробного тестування, взяли участь 54 особи.

З метою збереження здоров’я учасників тестування і персоналу пункту,  забезпечено дотримання протиепідемічних вимог, проведено безконтактну термометрію учасникам і залученим працівникам, дотримано дистанцію між учасниками, правильну розсадку в аудиторіях, використання засобів індивідуального захисту, використання дезінфікуючих засобів. 

На пункті пробного ЗНО було організовано чергування медичного працівника та працівників правоохоронних органів для надання, при необхідності, першої медичної допомоги та охорони правопорядку.

Учасникам пробного ЗНО з 10 до 14 квітня 2021 року потрібно занести свої відповіді на завдання до спеціального сервісу «Визначення результатів пробного зовнішнього незалежного оцінювання» (сервіс буде доступний в «Особистому кабінеті учасника пробного ЗНО»). Результати пробного ЗНО за шкалою 1 – 12 балів, 100-200 балів для осіб, які введуть свої відповіді до спеціального сервісу, буде оприлюднено в особистих кабінетах учасників пробного ЗНО 30 квітня 2021 року.

Відповідальна особа відділу освіти за проведення ЗНО Наталя ЧЕРКАС



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень