Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 12.04.2021 16:07
Кількість переглядів: 1144

Фото без опису15 квітня 2021 року о 09.00 год, відповідно до розпорядження Знам’янського міського голови Володимира Сокирка від 12 квітня 2021 року № 58, у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

На розгляд виносяться наступні питання:

Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на квартиру.
Про видачу дублікату свідоцтва про право власності на індивідуальний гараж.
Про влаштування  малолітнього на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування  малолітньої  на цілодобове перебування  до КЗ Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про влаштування  малолітньої на цілодобове перебування  до КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради».
Про дозвіл на укладання договору міни житлової квартири  на житловий будинок з  господарсько-побутовими будівлями та спорудами,   право користування в якому  належить  малолітній дитині.
Про дозвіл на продаж  житлової квартири,  право користування якою  належить малолітній дитині.
Про дозвіл на продаж  2/3 частки житлової квартири,  право користування якою  належить малолітнім дітям.
Про хід виконання Програми енергоефективності м. Знам’янка на 2019-2022 роки за 2020 рік та погодження Програми енергоефективності Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки.
Про закріплення приміщень.
Про  затвердження   плану  заходів  на   2021 рік щодо   збільшення   надходжень   до    бюджету Знам’янської   міської   територіальної   громади та ефективного використання бюджетних коштів.
Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" за 2020 рік.
Про фінансово-господарську діяльність комунального підприємства "Знам'янський комбінат комунальних послуг" за  2020 рік.
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Агєєвої В.Ф. про погодження  цілодобового режиму роботи об'єкту торгівлі .
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця  Бондаренко О.П. про погодження  цілодобового режиму роботи кафе «Рідна хата». 
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця Плємяннікової Н.О. про погодження  цілодобового режиму роботи об'єкту торгівлі. 
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця  Швець І.Ю. про погодження  цілодобового режиму роботи об'єкту торгівлі. 
Про розгляд заяви фізичної особи-підприємця  Швець І.Ю. про погодження  цілодобового режиму роботи кафе «Зустріч».
Про зміну поштової адреси житловій квартирі у будинку по вулиці Володимира Винниченка,12  в м. Знам’янка.
Про затвердження звіту  про виконання перспективного плану роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради за І квартал 2021 року.
Про затвердження  в новій редакції Порядку проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня  ім. А.В.Лисенка».
 Про затвердження Положення про Громадську раду при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради. 
Про присвоєння окремої адреси незавершеному будівництвом об’єкту та земельній ділянці на якій він розташований у м. Знам'янка.
Про присвоєння окремої адреси житловому будинку, господарським  будівлям та спорудам (присадибна ділянка) та земельній ділянці на якій вони розташовані.
Про присвоєння окремої адреси житловому будинку, господарським будівлям та спорудам (присадибна ділянка) та земельній ділянці на якій вони розташовані. 
Про присвоєння окремої адреси міському стадіону у м. Знам'янка.
Різне.

Попереднє обговорення проектів рішень, що включені  до порядку денного чергового засідання виконавчого комітету відбудеться 14 квітня 2021 року о 9 год.00 хв.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень