Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Продовжується прийом документів для участі в установчих зборах із формування нового складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради

Дата: 12.04.2021 11:31
Кількість переглядів: 1369

Фото без описуНа виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 грудня 2018 року № 1198 "Про затвердження типових положень про молодіжні консультативно-дорадчі органи" і розпорядження Знам’янського міського голови від 23.03.2020 року № 42, яким утворено ініціативну групу з підготовки установчих зборів з формування Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради повідомляємо про спосіб формування складу Молодіжної ради та її кількісний склад.

Увійти до складу Молодіжної ради може молода людина - що проживає у Знам’янській міській територіальній громаді, віком від 14 до 35 років, що навчається у навчальному закладі громади, чи працює на підприємстві, установі, організації будь-якої форми власності, розташованій на території громади, є керівником або членом молодіжної громадської організації, що проводить свою діяльність у Знам’янській міській територіальній громаді.

Кількісний склад Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради –  до 25 членів. 

Установчі збори з формування нового складу Молодіжної ради при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради відбудуться шляхом рейтингового голосування за осіб, які особисто присутні на установчих зборах 05 травня 2021 року о 14;00, у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх. 

Для участі в установчих зборах до ініціативної групи подається заява у довільній формі, підписана уповноваженою особою керівного органу молодіжної громадської організації, навчального закладу чи установи, організації будь-якої форми власності, розташованих на території громади.

До заяви додаються:

До складу Молодіжної ради може бути обрано:

  • по одному представнику навчального закладу громади чисельність яких становить до 500 осіб
  • по два представника навчального закладу громади чисельність яких становить від 500 осіб
  • по два представника студентської молоді, за умови, що зазначені представники проживають на території Знам’янської міської територіальної громади;
  • по два представника установи, організації будь-якої форми власності,  розташованих на території громади
  • по два представника молодіжних громадських організацій, зареєстрованих на території Знам’янської міської територіальної громади.

Заяви подаються у паперовому або електронному вигляді. Документи надсилаються за адресою: вул. Михайла Грушевського, 19, м. Знам’янка,  27400

Електрона адреса: vnutr_pol@zn-rada.gov.ua

Документи приймаються у відділ інформаційної діяльності та комунікацій громадськістю, кабінет №3,  до 22.04.2021 включно.

За довідками звертатися: тел.: 05(233) 7-47-65.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень