Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На Знам’янщині з клієнтами пробації проведено роботу щодо попередження деяких видів захворювань

Дата: 07.04.2021 10:20
Кількість переглядів: 622

06 квітня, в приміщенні Знам’янського міськрайонного відділу філії Центру пробації в Кіровоградській області  під час проведення реєстрації клієнтів пробації, представниками Благодійної організації «Вільна зона», а саме регіональним консультантом Олександром Камінським та соціальним працівником Сергієм Чабанюком в рамках проекту «Заради життя» проведено тестування на ВІЛ та скринінгову анкету для в становлення факторів ризику та ризикованої поведінки щодо інфікування ВІЛ, вірусного гепатиту С та виявлення осіб, які потребують проведення діагностики захворювання на туберкульоз. 

Після чого, фахівцем з соціальної роботи Знам’янського міського центру соціальних служб Ольгою Білокамінською, клієнтам пробації  проведено лекцію-бесіду на тему «Туберкульоз. Шляхи зараження та запобігання».

Такого виду хвороби є доволі актуальними в наш час. Але, їх можна попередити, і перш за все наявністю знань та дотриманням всіх рекомендацій, які зможуть  запобігти зараженню. 

У випадку, якщо не вдалося уникнути зараження, важливим в ситуації, яка склалася є вчасне виявлення захворювання та подальше лікування, яке допоможе уникнути непоправних наслідків для здоров’я та життя людини. 
    
Марина Марула,
начальник Знам’янського МРВ 
філії ДУ «Центр пробації» в
Кіровоградській області 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень