Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Оголошення про початок формування конкурсної комісії на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради

Дата: 05.04.2021 14:38
Кількість переглядів: 1352

Фото без опису

Відповідно до розпорядження міського голови від 05.04. 2021 року № 228-к «Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та формування конкурсної комісії», керуючись частиною дев’ятою статті 16 Закону України «Основи законодавства України про охорону здоров’я», рішенням 82-ої сесії Знам’янської міської ради 7-го скликання від 26 грудня 2019 року № 2296 «Про утворення комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради шляхом перетворення комунального закладу «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» та затвердження його Статуту»,

Порядком проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка», затвердженого рішенням виконавчого комітету Знам’янської міської ради від 27 грудня 2019 року №316, враховуючи розпорядження міського голови від 08 лютого 2021 року №69-к «Про скасування проведення конкурсу на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради» виконавчий комітет Знам’янської міської ради (далі – орган управління) оголошує про початок формування конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради.

До складу конкурсної комісії з проведення конкурсного відбору на зайняття посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради входять у рівній кількості:
- три представника органу управління;
- представники галузевих професійних спілок, громадських об’єднань у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності (за умови реєстрації таких громадських об’єднань не менш як за два роки до дати рішення про проведення конкурсу) та/або незалежні експерти у сфері охорони здоров’я.
          Галузеві професійні спілки, громадські об’єднання у сфері охорони здоров’я відповідного функціонального спрямування та/або у сфері запобігання корупції і антикорупційної діяльності подають по чотири кандидатури органу управління, який визначає представників до складу конкурсної комісії з таких кандидатур та/або з переліку незалежних експертів у сфері охорони здоров’я у кількості, рівній кількості представників органу управління.
Членом конкурсної комісії не може бути особа, щодо якої є документально підтверджена інформація про:
-    наявність судимості за вчинення умисного злочину, якщо така судимість не погашена або не знята в установленому законом порядку;
-    накладення адміністративного стягнення за корупційне або пов’язане з корупцією правопорушення – протягом трьох років з дня набрання відповідним рішенням суду законної сили;
-    наявність конфлікту інтересів.
Під час виникнення у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, такий член конкурсної комісії зобов’язаний невідкладно самостійно подати органові управління письмову заяву про самовідвід.
У разі неподання зазначеної інформації член конкурсної комісії несе відповідальність згідно із законодавством.
У разі виникнення (виявлення) у члена конкурсної комісії вказаних вище обставин, після формування складу конкурсної комісії такий член конкурсної комісії підлягає заміні відповідним суб’єктом подання, який запропонував кандидатуру зазначеного члена конкурсної комісії, не пізніше наступного робочого дня після встановлення (виявлення) зазначених обставин.
До листа додається:
-    заява із зазначенням пунктів Статуту (Положення), які свідчать про відповідність громадської організації вимогам постанови КМУ від 27.12.2017 №1094;
-    документи, що підтверджують реєстрацію громадського об’єднання;
-    копія чинного Статуту, завіреного в установленому порядку;
-    рішення повноважного органу щодо делегування представника.
Пропозиції щодо кандидатур до складу конкурсної комісії подаються до органу управління за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 19 каб. № 4 протягом 15 днів з моменту оприлюднення оголошення.

Дата початку формування конкурсної комісії – 5 квітня 2021 року. Документи приймаються по 19 квітня 2021 року.

За довідками звертатися до каб. № 4 або на електронну адресу kadru@zn-rada.gov.ua. 

Розпорядження від 05 квітня 2021 року  № 228-к "Про проведення конкурсу на зайняття вакантної посади директора комунального некомерційного підприємства «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та формування конкурсної комісії"

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень