Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Звернення Знам’янського міського голови Володимира Сокирка щодо захворюваності на COVID-19

Дата: 01.04.2021 15:55
Кількість переглядів: 1197

Фото без описуШановні мешканці Знам’янської міської територіальної громади. Звертаюсь до вас більше, як мешканець нашої громади, а не як міський голова.  Не маю на меті спричинити паніку чи перебільшити  ситуацію, але  всіляко намагаюсь запобігти існуючій загрозі! 

З початком весни почалося стрімке зростання кількості нових випадків зараження на COVID-19.  Здавалося, що хвороба нам відома і вже є досвід, як з нею боротися, але підступність вірусу у тому, що він мутує і його наслідки стають складнішими. Кожного ранку я отримую оперативну інформацію від наших лікарів щодо стану захворюваності на COVID-19. І, правду кажучи, вона не є оптимістичною. 

Так, звісно, є багато випадків, коли хвороба проходить у легкій формі, але за словами медиків, доволі часто існує ризик повторного зараження зі значно складними наслідками.

Тривожною є і та ситуація, що в нашій лікарні з першочергових 20 ліжок для лікування хворих на коронавірусну хворобу, перепрофільовано вже 40.

Сьогодні ми живемо у час мобільних телефонів, соціальних мереж і онлайн-покупок. Тому, вкотре звертаюсь до вас, шановна Знам’янська громадо, якомога частіше залишайтесь вдома, адже вірус не розділяє ні за віком, ні за статтю.

Впевнений, що такими діями ми зможемо значно знизити ризик захворюваності. Також інформую вас, що з метою недопущення, занесення і поширення захворювань, спричинених коронавірусом на території Знам’янської міської територіальної громади  проводяться усі необхідні заходи (закупівля ЗІЗ, дезинфікуючих засобів тощо) по даному захворюванню. 

Ще раз прошу, віднесіться до моїх слів виважено і серйозно! Адже від кожного з нас залежить, як швидко ми здолаємо цю непросту ситуацію!


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень