Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення

Дата: 31.03.2021 11:31
Кількість переглядів: 1206

Фото без опису29 березня 2021 року під керівництвом голови МКМР, керуючої справами (секретаря) виконавчого комітету Знам’янської міської ради Лілії Меренкової відбулося засідання міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення. 

На порядку денному перебувало питання затвердження плану роботи міської координаційно – методичної ради з правової освіти населення на 2021 рік. 

Члени ради взяли активну участь в обговоренні пріоритетних питань. За пропозицією начальника Знам’янського бюро правової допомоги Анжели ІВАНОВОЇ  план роботи доповнено питанням щодо узагальнення практики Знам’янського бюро правової допомоги  по проведенню превентивних заходів з попередження серед учнів закладів освіти булінгу, вчинення адміністративних правопорушень та кримінальних злочинів та Фото без описурозглянути його у IV кварталі 2021 року. 

За підсумками роботи ради затверджено план роботи на 2021 рік, рекомендовано всім членам міської координаційно – методичної ради опрацювати та направити на електронну адресу  юридичного відділу виконавчого комітету окремі плани роботи з правової освіти населення на 2021 рік з метою узгодження та координації дій під час проведення заходів на території Знам’янської міської територіальної громади.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень