Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Безробітні Кіровоградщини можуть безкоштовно навчитися ландшафтному дизайну

Дата: 18.03.2021 14:50
Кількість переглядів: 262

Творча професія робітника зеленого будівництвадає можливість працювати не лише на підприємствах садово-паркового будівництва, але й займатися підприємницькою діяльністю у цій сфері.

У березніпоточного рокуна базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятостіформуєтьсягрупа з метою підготовки фахівців за професією «Робітник зеленого будівництва».

Навчання стартує 19 березня і триватиме 2,9 місяця.
Умовами до направлення на навчання є:
·повна або базова загальна середня освіта;
·повноліття (не менше 18 років);
·медична довідка з допуском до професії.

Під час навчання безробітні навчаться виконувати роботи під час закладання зелених насаджень, розбивання газонів, скверів і будівництва спортивних майданчиків, доглядати за ними в процесі експлуатації, розробляти ландшафтні ескізи, створювати проекти візуалізації озеленення ділянки у форматах 2D або 3D, облаштовувати штучні декоративні водойми, міні-водойми, створювати різні системи поливу; укладати рулонні газони різних видів тощо.

Для безробітних громадян, які зареєстровані в службі зайнятості, професійне навчання здійснюється за рахунок коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття.

Якщо вас зацікавила вказана професія, за більш детальною інформацією звертайтеся до міськрайонних центрів зайнятості та філій обласного центру зайнятості.

Детальніше про професії та навчальні заклади ви можете дізнатися тут: https://cutt.ly/JeLGmou

Відділ організації профнавчанняКiрoвoгрaдcькoгooблacнoгo центру зaйнятocтi


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень