Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Тиждень дитячої та юнацької книги

Дата: 29.03.2021 08:45
Кількість переглядів: 1107

Фото без описуЩороку в березні під час весняних канікул у бібліотеках України проходить Всеукраїнський тиждень дитячого та юнацького читання. Цей захід було створено з метою заохочення  дітей  та молоді до читання та книг, в час коли інтенсивний та швидкий розвиток інформаційних технологій, комп’ютеризації, Інтернету набувають все більшої популярності.

Та ніщо не може замінити спілкування людині зі справжньою книгою. Традиційно включилися у організацію проведення цікавих і змістовних заходів для своїх користувачів і бібліотекарі Знам'янської бібліотеки-філії №3. Тиждень дитячої та юнацької книги – це каскад літературних задоволень: знайомство з Фото без описуновими книгами, спілкування з однодумцями, участь у цікавих заходах.  Для любителів книги та читання бібліотекарі організували :

-    книжкову виставку «На горизонті НЛО: нові літературні об'єкти»;
-    інформаційну годину «Мій рідний край, моя земля…», для вихованців  КЗ "Знам'янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради";
-    підготували відеоролик «Сторінками юнацької книги»;
-    відеопроект   #Читаємо_разом_з_Вінні_Пухом ;
-     літературний квест «Книга збирає друзів»;
Фото без опису-    проходила акція «Поверни прочитану книгу»;

-    моніторинг читацьких думок «Я читаю тому, що…» - для кращого вивчення запитів та інтересів наших читачів. 

Бібліотекарі дізналися, що користувачі бібліотеки люблять читати і  для них книги - справжні друзі. А герої їх улюблених книжок завжди поруч із ними. Вони дуже різні: розумні, хоробрі, витривалі, чесні, хитрі, енергійні... І вже від  уподобань і смаку залежить, хто їм дорожчий та на кого хотілося б бути схожим, із ким цікаво, а з ким можна і посперечатись.

Фото без описуТак буде завжди. Змінюються покоління, а мудрі книги живуть і знову вчать людей бути добрими, чуйними, справедливими.  Ми раді, що молодь звертається до бібліотеки та знаходять у нас потрібні відповіді, літературу, та можливість спілкування. 

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень