Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Всебічна підтримка молоді є одним із пріоритетних завдань міської влади

Дата: 26.03.2021 15:52
Кількість переглядів: 1449

Фото без описуНа початку березня Знам’янська міська територіальна громада стала однією із 14 територіальних громад, які перемогли у Всеукраїнському конкурсі молодіжних грантів на проведення адвокаційних кампаній. 

Ініціатива нашої молоді щодо створення Молодіжного простору була підтримана Посольством Великої Британії в Україні та Британською радою в Україні. Максимальний розмір гранту становив 38 тис. грн.

Днями відбулася зустріч Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, секретаря міської ради Вікторії Зеленської, керуючий справами (секретар) виконкому Лілії Меренкової, начальника відділу молоді, спорту та охорони здоров’я Руслани Ладожинської з представниками активної молоді Знам’янської громади. 

На початку зустрічі менеджер проєкту «Створення Молодіжного простору у Знам’янській міській територіальній громаді» Зайченко Віталій ознайомив присутніх з перебігом адвокаційної кампанії:

-    Існування такого Молодіжного простору надасть змогу молоді для неформальної освіти, створить атмосферу проактивності, можливість розвитку та комунікації з владою, громадою, бізнесом. Це платформа для креативу та реалізації молодіжних ідей. 

Софія Пашко та Анастасія Новіцька проінформували про результати проведеного онлайн-опитування щодо потреб молоді Знам’янської громади. 

-    93  респондентів (98.9%) підтримали створення у нашій громаді Молодіжного простору, - підсумовує презентацію Софія.

Олександр Ємченко також зазначив, що паралельно з опитуванням, молоддю запущено онлайн-конкурс малюнків «Яким ти уявляєш Молодіжний простір?».

Також присутнім був продемонстрований авторський stop motion презентаційний відеоролик "Реалізовуй свій потенціал з Молодіжним простором".

Під час зустрічі присутні обговорили можливе розміщення майбутнього Молодіжного простору. 

Підсумовуючи зустріч Володимир Феліксович зазначив, що всебічна підтримка молоді є одним із пріоритетних завдань міської влади:

-    Нам   потрібно разом і виконавчій влади, і депутатському корпусу докласти зусилля зі створення умов та підтримки розвитку молодіжного руху, щоб молодь залишалась в громаді та активно брала участь у його житті.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень