Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нові перемоги!

Дата: 26.03.2021 14:47
Кількість переглядів: 1105

Фото без описуТворче життя викладачів та учнів Знам’янської дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка неможливе без участі в різноманітних заходах та змаганнях. Нажаль життя вносить свої корективи. Коли долучитися до конкурсу неможливо, учні штурмують музичні олімпи дистанційно. Отже дочекались на свої нагороди: 

- оркестр народних інструментів - Лауреат  І ступеню Всеукраїнського дистанційного багатожанрового конкурсу «Битва жанрів ІІ», м. Київ, керівник   Раїса Булах, концертмейстер та аранжувальник  Олена Тихонюк;
- Почхуа Єгор (акордеон) – Лауреат І ступеню XXVI Всеукраїнського фестивалю-конкурсу виконавців на народних музичних інструментах «Провесінь», м. Кропивницький та Міжнародного багатожанрового фестивалю-конкурсу «Universe Mega Fest», м. Дніпро, клас викладача Світлани Шеремет;
- Макарова Олена (фортепіано) – Дипломант V професійного конкурсу учнівського та студентського музичного мистецтва «Чарівний камертон», м. Дніпро, клас викладача Наталії Гурської.
Перемоги учнів Знам’янської дитячої музичної школи ім. М.В. Лисенка ще раз підтверджують, що талант та прагнення творити і працювати не залежить від обставин та ситуацій! Колектив школи щиро вітає учнів та їх викладачів, бажає не зупинятися на досягнутих результатах та підкорювати нові творчі вершини! 

Фото без описуФото без опису

Відділ культури і туризму
Знам’янського міськвиконкому


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень