Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Нарада з заступниками з питань діяльності виконавчих органів, начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, та керівниками комунальних підприємств міста

Дата: 24.03.2021 09:05
Кількість переглядів: 1068

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка відбулась нарада з заступниками з питань діяльності виконавчих органів, начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської ради, та керівниками комунальних підприємств міста. 

В.о. директора КНП «Знам’янська міська лікарня ім. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради Ігор Муравський проінформував присутніх що, між КНП «Знам’янська міська лікарня ім.. А.В.Лисенка» Знам’янської міської ради та Національною службою здоров’я України укладено договір за пакетом медичних послуг «Стаціонарна допомога пацієнтам з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою корона вірусом SARS-CoV-2». Станом на 23.03.2021 року на лікуванні перебуває 20 хворих з підтвердженим діагнозом COVID-19 та 10 хворих в очікуванні результату ПЛР для подальшого лікування у стаціонарі. З метою недопущення, занесення і поширення захворювань, спричинених корона вірусом на території Знам’янської міської територіальної громади проводяться усі необхідні заходи (закупівля ЗІЗ, дезінфікуючих засобів, тощо) по даному захворюванню.

На даний час проводиться процедура укладання договору з Національною службою здоров’я України на ІІ-ІV квартал 2021 року.

Директор КНП "Знам'янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Знам’янської міської ради Руслан Пушкаренко проінформував що, станом на 23.03.2021 року на стаціонарному лікуванні знаходиться 20 осіб з підтвердженим діагнозом COVID-19, амбулаторно – 50 осіб, взято швидкотестів – 45 шт. із них позитивних 17 (за добу), ПЛР взято – 54 в очікуванні результату, на самоізоляції 60 осіб.

Фото без описуНачальник відділу освіти Людмила Клименко поінформувала присутніх щодо стану реконструкції стадіону, на сьогоднішній день подано документи на виготовлення технічної документації після чого буде проведено оформлення речових прав на нерухоме майно.

Начальник управління УМА та ЖКГ Микола Нікітін проінформував про проведення робіт, які заплановані при настанні сприятливих погодних умов, а саме: грейдерування вулиць територіальної громади; розпочато роботи з капітального ремонту тротуару від вул. Партизанська по вул. Дмитрівській до вул. Незалежності; розпочаті роботи з капітального ремонту (підсилення стін) житлового будинку по вул. Глібко,2, проведено відкриті торги по поточному ремонту доріг громади, обрано переможця для виконання робіт.

За результатами наради Знам’янським міським головою Володимиром Сокирком надано доручення начальниками управлінь, відділів, служб, центрів виконавчого комітету Знам’янської міської.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень