Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Засідання VIIІ сесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 23.03.2021 15:32
Кількість переглядів: 1125

Фото без описуПід головуванням  Знам’янського міського голови Володимира Сокирка, за участі секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської, 19.03.2021 відбулося засідання VІІІ сесії Знам’янської міської ради  Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання. 

На початку пленарного засідання депутати вшанували хвилиною мовчання загиблих знам'янчан у зоні АТО.

За результатами голосування порядок денний було взято за основу (51 питання, які зазначені в розпорядженні секретаря міської ради про скликання сесії).

До порядку денного було додатково включено 1 проєкт рішення «Про створення тимчасової контрольної комісії по перевірці стану використання земель, що перебували у комунальній власності Знам’янської Другої селищної ради та Петрівської сільської ради», який на сесії було затверджено.

За результатами роботи міська рада затвердила 58 рішень, у тому числі: 12 депутатських запитів, 30 рішень з питань регулювання земельних відносин.

Під час засідання сесії внесено зміни до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року № 41 «Про бюджет Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік».

Зі змінами та доповненнями набрали необхідної кількості голосів і були затверджені: 

  • Положення про фінансове управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради; 
  • Положення про оренду комунального майна Знам’янської міської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна; 
  • Положення про порядок проведення Громадських слухань в Знам’янській міській територіальній громаді. 

Фото без описуПісля тривалого обговорення рішення «Про передачу майна комунальної власності на праві оперативного управління комунальному некомерційному підприємству «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради» було затверджено більшістю від присутніх на засіданні депутатів. 

Також, міською радою прийнято 4 рішення з питань надання в оренду та тимчасове користування нерухомого майна комунальної власності Знам’янської міської територіальної громади, а саме:  

  • частини приміщення Будинку культури смт. Знам’янка Друга для ДФ ПАТ «Укртелеком»; 
  • приміщення Петрівської амбулаторії загальної практики сімейної медицини під розміщення Петрівської бібліотечної філії;
  • частини нежитлової будівлі на ІІ поверсі за адресою: смт. Знам’янка Друга, вул. Перспективна, 51 для розміщення міської бібліотеки – філії № 2; 
  • надано дозвіл на безоплатну передачу в тимчасове користування приміщення майстерні навчально-виробничого комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Знам’янської міської ради Кіровоградської області для розміщення працівників з благоустрою управління містобудування, архітектури та житлово – комунального господарства Знам’янської міської ради.

Під час роботи міської ради депутати затвердили ряд рішень, що стосуються внесення змін та виконання міських програм. 
За результатами голосування прийнято рішення міської ради, яким передбачено компенсувати КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг» втрати у сумі 23 922 грн., які виникли у зв’язку із звільненням фізичних осіб-підприємців, що здійснюють свою діяльність на території дільниці «Ринок» КП «Знам’янський комбінат комунальних послуг», від сплати за надання торгового місця з 8 по 24 січня 2021 року. 

Прийнято рішення  та перейменовано міську централізовану бібліотечну систему на «Міську центральну бібліотеку» Знам`янської міської ради.

На сесії міської ради розглянуто та затверджено звернення депутатів Знам`янської міської ради VIII скликання до Верховної Ради України щодо прийнятого Закону України «Про народовладдя через всеукраїнський референдум». 
Підтримано 12 депутатських запитів, більшість з яких стосуються питань житлово-комунального господарства та благоустрою міста.

Не набрали необхідної кількості голосів 2 проєкти рішень, у тому числі з питань регулювання земельних відносин – 1. 

Проводилася он-лайн трансляція засідання. З результатами голосування за проєкти рішень  кожен має можливість ознайомитися на сайті міської ради в розділі «Міська рада. Протоколи міської ради. Голосування».

Участь у роботі сесії міської ради взяли 24 депутати міської ради, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів, начальники відділів та управлінь апарату  Знам’янської міської  ради  та  її виконавчого комітету, виконавчих  органів міської ради, заявники, представники ЗМІ.

Відділ забезпечення діяльності
міської ради 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень