Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 22.03.2021 15:50
Кількість переглядів: 1245

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка  18 березня  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено та затверджено   30 проєктів рішень.

Рішенням виконавчого комітету:  затверджено висновки органу опіки та піклування щодо визначення місця проживання малолітнім дітям; змінено неповнолітній   статус дитини, позбавленої батьківського піклування,  на статус дитини-сироти; надано дозвіл опікуну малолітнього на влаштування дитини на цілодобове перебування до  КЗ «Знам’янська спеціальна школа Кіровоградської обласної ради» на 2020-2021 навчальний рік; прийняті рішення щодо здійснення правочинів з житлом, де користувачами і власниками є малолітні та неповнолітні діти.

Розглянуто заяву особи з інвалідністю першої групи з дитинства, який перебуває у позачерговій черзі соціального квартирного обліку виконавчого комітету та надано, соціальне житло в квартирі -  кімнату житловою площею 9,2 кв.м.  
Поставлено в позачергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради   дитину, позбавлену батьківського піклування.

Відповідно до рішення міської ради від 19 лютого 2021 року № 141  «Про перейменування Знам’янського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та затвердження Положення про центр соціальних служб» затверджено структуру та штат Знам’янського  міського центру соціальних служб. 

Заслухано інформацію про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2017-2021 роки за 2020 рік.


Відповідно до Положень про органи самоорганізації населення – будинкові, квартальні  та вуличні комітети, з метою виконання вимог рішення міської ради від 28 січня 2021 року №53  «Про затвердження Положень про органи самоорганізації населення – будинкові, квартальні та вуличні комітети та переліку територій, у межах яких вони діють», створення умов для участі жителів населених пунктів, що входять до складу Знам`янської міської територіальної громади, у вирішенні питань місцевого значення, задоволення соціальних, культурних, побутових та інших потреб жителів шляхом сприяння у наданні їм відповідних послуг рішенням виконавчого комітету вирішено провести звітно-виборчі, звітні та виборчі збори громадян  по виборах будинкових, квартальних та вуличних комітетів м. Знам’янка, смт. Знам’янка Друга,  с. Водяне, с. Петрове з 01 квітня по  01 серпня 2021 року, враховуючи орієнтовний графік.
 

На виконання Програми соціального захисту населення Знам’янської міської територіальної громади на 2021-2025 роки затверджено  Порядок виплати одноразової грошової допомоги ветеранам -  довгожителям з нагоди ювілейних дат народження, встановлено в межах затверджених видатків в бюджеті Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік, виплату одноразової грошової допомоги ветеранам – довгожителям з нагоди ювілейних дат народження,  а саме: 90 та 95 років.

З метою належної організації відпрацювання оплачуваних робіт порушниками, на яких судом накладено адміністративне стягнення у вигляді оплачуваних суспільно- корисних робіт, керуючись Законом України  від 07.12.2017 р. № 2234-УІІІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо посилення захисту прав дитини на належне утримання шляхом вдосконалення  порядку примусового стягнення  заборгованості аліментів,  ст. 31-1 та ст. 325-3 Кодексу України про адміністративні  правопорушення рішенням виконавчого комітету  затверджено перелік об’єктів та видів оплачуваних суспільно-корисних робіт, на яких у 2021 році можливе відпрацювання стягнення у вигляді суспільно корисних робіт порушниками відповідно до постанови суду.

Розглянуто  заяву керівництва супермаркету ТОВ "АТБ-маркет"  та встановлено цілодобовий режим роботи магазинів мережі  супермаркетів  ТОВ "АТБ-маркет" в м.Знам`янка за адресою: вул. Віктора Голого, 2В та   вул. Віктора Голого, 112  з 18 березня 2021 року терміном на 1 рік.       

З метою упорядкування на території Знам'янської міської територіальної громади сезонної торгівлі квасом затверджено дислокацію торгових точок для сезонної торгівлі квасом на території Знам'янської міської територіальної громади.

Розглянуто  заяви керівника ТОВ "Цедар"   про  надання  дозволу  на  сезонну  торгівлю  квасом з 01.04.2021р. по 31.10.2021р. та надано дозвіл на розміщення об`єктів сезонної торгівлі квасом «Чорний ліс» в торгових точках:
·    м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, біля входу в міський парк відпочинку;
·    м.Знам’янка, вул. Привокзальна, біля магазину "Українські ковбаси", поряд з  підвальним приміщенням будинку №2;
·    смт. Знам’янка Друга, вул.Перспективна, 63 по ліву сторону від ринку. 

Розглянуто письмове звернення керівника Знам'янського міжміського комунального підприємства "Бюро технічної інвентаризації" та надані розрахунки вартості 1-ї нормо-години на роботи та послуги, що надаються підприємством,  у зв'язку із підвищенням мінімальної заробітної плати  рішенням виконавчого комітету встановлено Знам'янському міжміському комунальному підприємству "Бюро технічної інвентаризації" вартість 1-ї нормо-години на роботи та послуги в розмірі 188,06 грн.

Розглянуто заяву керівника ПП «ДНІПРО-АМІД» та надано    дозвіл  на розміщення виносних столиків у весняно-літній період за адресою: м.Знам’янка, вул. Михайла Грушевського, 18-В.

Розглянуто заяву фізичної  особи-підприємця та надано дозвіл  на  проведення виставки-ярмарки з продажу саджанців та насіння з 23.03.2021р. по 27.03.2021р. та з 06.04.2021р. по 10.04.2021р. на  площі Героїв  Майдану,  ближче до  міського Палацу  культури.

Розглянуто заяву фізичної особи-підприємця та надати дозвіл ФОП на розміщення зовнішньої рекламної конструкції типу штендер, розміром 0,835х1,0м, на газонній частині вул. Михайла Грушевського біля магазину «Золотий вік» по вул. Матросова, 45-В у м.Знам'янка.

Розглянуто заяву про присвоєння окремої адреси земельній ділянці та об’єкту, розташованому на ній по вул. Віктора Голого (між буд. №79 та №81) у м. Знам’янка, в зв’язку з тим, що наявна адреса зазначених об’єктів вказана некоректно та присвоєно окрему адресу земельній ділянці та об’єкту, розташованому на ній, загальною площею 35,0 кв.м., яка використовується в комерційних цілях для розміщення торгового павільйону. 

Надано товариству з обмеженою відповідальністю «Єра-Інвест» дозвіл на встановлення тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності загальною площею 28,1кв.м. по вул. Перспективна у смт. Знам’янка Друга, м. Знам’янка Кіровоградської області в межах земельної ділянки, яка знаходиться в оренді у товариства з обмеженою відповідальністю «Єра-Інвест», цільове призначення земельної ділянки: для будівництва та обслуговування будівель торгівлі.

Присвоєно окремі адреси об’єктам нерухомого майна, які утворились в результаті поділу майнового комплексу товариства з додатковою відповідальністю «Завод «Пуансон» по  вул. Дмитрівській, 86 у м. Знам’янка.

З метою створення постійно діючого колегіального консультативно-дорадчого органу при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради для проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації молодіжної державної політики та формування активної суспільно-відповідальної позиції молоді, залучення її до участі у вирішенні проблем територіальної громади рішенням виконавчого комітету створено Молодіжну раду при виконавчому комітеті Знам’янської міської ради та затверджено Положення.

З метою упорядкування і підвищення якості роботи структурних підрозділів та   виконавчих органів затверджено перспективний план роботи виконавчого комітету Знам’янської міської ради на ІІ квартал  2021 року; затверджено в новій редакції склад, положення постійних комісій, координаційних рад, робочих рад  виконавчого комітету. 

На виконання Указу Президента України від 24 лютого 2021 року № 71/2021 “Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2021 році” рішенням виконавчого комітету затверджено основний та резервний склад міської призовної комісії для проведення призову громадян на строкову військову службу у квітні - червні 2021 року громадян чоловічої статі, придатних за станом здоров’я до військової служби в мирний час, яким до дня відправлення у військові частини виповнилось 18 років, та старших осіб які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу.

Враховуючи необхідність вдосконалення діяльності виконавчого комітету внесено зміни та доповнення до Регламенту роботи виконавчого комітету Знам`янської міської ради сьомого скликання щодо попереднього обговорення проектів рішень, що включені до порядку денного чергового засідання виконавчого комітету.

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень