Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

На Знам’янщині пробація спільно з бюро правової допомоги провели лекцію учням ліцею

Дата: 17.03.2021 16:34
Кількість переглядів: 1469

Фото без описуДнями, на території Державного навчального закладу «Знам’янський професійний ліцей» начальником Знам’янського міськрайонного відділу філії Центру пробації в Кіровоградській області  майором внутрішньої служби Мариною Марулою,   начальником Знам’янського бюро правової допомоги Анжелою Івановою та головним спеціалістом вказаного бюро Альоною Волоховою проведено лекцію-бесіду на тему: «Права та обов’язки дітей й відповідальність за їх порушення».

За мету заходу поставлено перш за все інтереси дітей в сфері знань своїх прав та обов’язків, а також, уникнення порушення ними прав інших.

Під час заходу Альона Волохова розповіла учням про права дітей, починаючи з пелюшок, при цьому, демонструючи презентацію з картинками для візуального сприйняття інформації.

В свою чергу, Анжела Іванова вказала на обов’язки дітей, розподіливши їх на категорії. 

Після чого, Марина Марула зазначила інформацію про відповідальність за порушення прав дитини дорослими, але не оминула й відповідальність за порушення прав інших самими неповнолітніми.  

Захід проводився в декількох навчальних групах, учні яких намагалися відповідати на запитання та ставити свої, що не могло не радувати, адже це свідчило про зацікавленість, а значить все було не дарма.

Як важливо навчати дітей світлому та доброму, адже лише за таких умов дорослі можуть сподіватися на мирне та безпечне суспільство в майбутньому. 
    
Марина Марула,
начальник Знам’янського МРВ 
філії ДУ «Центр пробації» в
Кіровоградській області

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень