Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Герої добровольці

Дата: 15.03.2021 16:50
Кількість переглядів: 1369

Фото без описуЗ метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету і територіальної цілісності України, сприяння подальшому зміцненню патріотичного духу в суспільстві, підвищенню суспільної уваги і турботи про учасників добровольчих формувань та увічнення пам’яті героїв-земляків, які загинули в зоні АТО, 15 березня в Будинку культури смт Знам’янка Друга відбувся урочистий захід з нагоди Дня українського добровольця за участі батьків загиблих, представників Знам’янської міської територіальної громади, старости смт Знам’янка Друга та с. Водяне, добровольців та учнівської молоді.

Фото без описуЗ вітальними словами до присутніх звернувся заступник міського голови з  питань діяльності виконавчих органів Олег Володимирович Гребенюк. Щиро подякував добровольцям за захист рідної землі та побажав якнайшвидшого встановлення миру в Україні, міцного здоров’я, благополуччя, сили духу, оптимізму та віри в перемогу.

Хвилиною мовчання всі присутні вшанували світлу пам'ять Героїв Знам’янчан, які поклали своє життя за наше майбутнє, Фото без описучесть та славу України. Учасники заходу вшанували добровольців та поклали квіти до стенду «Вони загинули за вільну Україну» з світлинами загиблих воїнів – земляків, який був придбаний за підтримки радника міського голови Володимира Мухурова.   Патріотичного настрою всім присутнім Фото без описудодали музичні номери у виконанні Галини Рибнікової.

Відділ культури і туризму
виконавчого комітету Знам’янської міської ради


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень