Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Ой, Масляна пришла, щастя й радість принесла!

Дата: 15.03.2021 09:24
Кількість переглядів: 1143

Фото без описуУкраїнська земля багата на різні традиції та звичаї, святкування Масляної одна з найцікавіших. Це свято завжди проходить весело: з музикою, іграми та піснями. А ще, обов’язково, з млинцями – символом сонця, надії на швидке пробудження природи від зимового сну, оновлення та продовження життя.

13 березня  в смт Знам’янка Друга святкували Масляну. Це  стало доброю традицією для жителів селища,  які  із  року  в  рік готуються та очікують на це  свято.

Працівники Будинку культури підготували святкове театралізоване дійство проводів Зими та зустрічі Весни. Гарний настрій присутнім дарували вокально- хоровий колектив «Горлиця», дитячий колектив «Співаночка», концертно-театральна студія (керівник Карина Корнієнко) та колектив естрадного танцю ЦДЮТ «Сузір’я» (керівник Олена Андрєєва).

Зі святом Масляної своїх односельців привітала староста смт Знам’янка Друга та с. Водяно Галина Шевченко і кожен з присутніх мав змогу пригоститися варениками, млинцям та гарячим запашним чаєм.

Тож, проводячи такі свята хочеться вірити, що оберіг пам’яті торкнеться наших сердець, що у нас з’явиться бажання шанувати традиції і звичаї українського народу. 

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

https://www.facebook.com/339054536711154/videos/270104558139545 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень