Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося міське театралізоване свято «Душа ти моя, Масляна!»

Дата: 15.03.2021 08:21
Кількість переглядів: 1147

Фото без опису

Міський Палац культури вже традиційно, з 2002 року проводить театралізоване свято «Душа ти моя, Масляна!». Головна ідея свята — проводи зими, і зустріч весни. 

Як і завжди, веселу театралізацію показала мешканцям громади народний аматорський театральний колектив «Діалог», кер.С.Бойко за участю студії вокального співу «Melos», кер.Р.Павловський.

Веселі пісні та запальні танці про весну та Масляну виконали народний аматорський ансамбль української пісні і танцю «Барвінок» міського Палацу культури, кер. Заслужений працівник культури України Є.Мельниченко та хореограф Т.Часник. 

Чудову творчу майстерню організували учасники міської асоціації народний майстрів та художників аматорів «Промінь» (керівник В.Кравченко).

Слова вдячності хочемо сказати звукооператору МПК О.Редько за музичне оформлення свята, злагодженій роботі технічного складу МПК, громадським організаціям,підприємцям і всім тим, кому наше свято подобається, і хто завжди стає частинкою прекрасного дійства, адже Масницю святкують – від душі.

Відділ культури і туризму 
виконавчого комітету Знам’янської міської ради

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень