Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Роз’яснення питання щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення

Дата: 12.03.2021 15:50
Кількість переглядів: 1318

Фото без описуПублікація про призначення стипендій за високі спортивні досягнення викликала спалах обговорень у соціальній мережі. 
Відділ молоді, спорту та охорони здоров’я надає пояснення.

Виплата зазначених стипендій передбачена  рішенням  міської ради від 18 листопада 2016 року №598 «Про затвердження міської цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту на 2017-2021 роки», з метою підтримки розвитку фізкультурно-спортивного руху в місті. При прийняті рішення виходили з можливостей фінансування. Розмір стипендій залежить від рівня змагань, та зайнятого місця. Стипендія виплачується протягом року як стимулюючий та заохочуючий фактор.

Зауважуємо, що на момент призначення стипендій за спортивні досягнення, Знам’янка була єдине місто в області, де запровадили таку форму заохочення спортсменів. 

Питання  збільшення стипендій розглядалось на комісії з питань розвитку фізичної культури та спорту. Розроблені зміни  до Положення про порядок призначення та виплати стипендій за високі спортивні досягнення, яке буде затверджено при внесені змін до  міської цільової соціальної програми розвитку фізичної культури та спорту.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень