Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення

Дата: 12.03.2021 08:44
Кількість переглядів: 1821

Фото без описуПід головуванням керуючого справами Знам’янського міськвиконкому Лілії Меренкової відбулося засідання комісії з розгляду питань щодо призначення стипендії за високі спортивні досягнення. 

Відділом молоді, спорту та охорони здоров’я виконавчого комітету Знам’янської міської ради винесено на розгляд комісії 24 претенденти на отримання стипендії за високі досягнення у спорті. Члени комісії були ознайомлені з пакетом  документів на кожного претендента.  

Підтримка спорту та популяризація здорового способу життя не залишаються в нашому місті без уваги. Призначення стипендій це і заохочення, і стимул, особливо для молодших спортсменів. А ми завжди пишаємось перемогами та досягненнями наших земляків.

За результатами засідання стипендії з міського бюджету були призначені  спортсменам з велоспорту, панкратіону, шахів та 2 тренерам, вихованці яких здобули перемоги на зазначених змаганнях.

Стипендії виплачуватимуться щомісячно протягом року спортсменам, які в попередньому році посіли призові місця на чемпіонатах світу та Всеукраїнських змаганнях, а також їх тренерам. В залежності від досягнутих спортивних результатів розмір стипендії встановлено від 30 до 250 грн.

Ще одним питанням порядку денного було присвоєння Знам’янській ДЮСШ другої категорії. Видане  відповідне свідоцтво. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень