Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Свято жіночності та краси

Дата: 09.03.2021 09:34
Кількість переглядів: 1292

Фото без описуПерші дні весни дарують нам радісне свято жіночності та краси, яке уособлює такі одвічні поняття, як Жінка, Матір, Любов, Краса, Добро. Це по-справжньому світле та весняне свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, любов до рідних, сімейне благополуччя та турботу про дітей, тепло материнських рук і родинний затишок, жіночу мудрість, любов і милосердя.

І напередодні відзначення Міжнародного  жіночого Дня – 8 березня в залі міського Палацу культури відбулися урочистості з нагоди свята.

Теплі слова вітання зі святом адресував жіноцтву міста заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Дмитро Молодченко.

Він відмітив, що усе найсвітліше у нашому житті – весна, радість, щастя, кохання, пов’язане з жінкою. У своєму виступі Дмитро Миколайович наголосив, що в усьому світі всі чоловіки роблять усе заради жінок, для жінок та завдяки жінкам. Побажав дівчатам, жінкам, дружинам та матерям міцного здоров’я, жіночого щастя, добра, кохання, родинного благополуччя і сімейного затишку.

З вітальними словами до присутніх звернулася  секретар міської ради Вікторія Зеленська.

"Сьогодні  прекрасне свято весни, з яким нас традиційно вітають чоловіки. Все в житті пов’язане з жінкою - любов, сім’я, народження. Ми –  доньки і мами, а дехто і бабусі! Дозвольте від імені всіх дітей, низько вклонитися вам за ваші недоспані ночі, за вашу материнську любов і ласку, за вашу турботу і виховання! Скільки б нам, вашим дітям, не було років, нам потрібна ваша підтримка, ваша мудрість. Ви наші порадники і союзники, наші вірні друзі! Бережіть себе, наші найрідніші, будьте здорові, будьте щасливі на довгі - довгі роки"

Кращі працівники підприємств, установ, організацій міста були нагороджені відзнаками Знам'янської міської ради

Феєричним завершенням свята став виступ наймолодших учасників концертної програми – вихованців хореографічних колективів (народний) «Барвінок», (зразковий) «Веселка», «Топотушки» під керівництвом Т. Часник.

Концерт за участі кращих творчих колективів МПК: вокально інструментальний ансамбль «Ретро» кер. М. Золотарьов, студія вокального співу «MELOS» кер. Р. Павловський, народний аматорський театральний колектив «Діалог» реж. С. Бойко, найталановитіший музикант, автор музики - Сергій Івасенко- директор дитячої музичої школи ім. М. Лисенка, пройшов у піднесеній теплій святковій атмосфері, адже присвячувався Жінці, яка, як і весна, зігріває душі та благословляє світ на добро.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень