Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергова восьма сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання

Дата: 05.03.2021 10:34
Кількість переглядів: 1207

Фото без опису19 березня 2021 року об 09.00 год., відповідно до розпорядження секретаря Знам’янської міської ради Вікторії Зеленської від 5 березня 2021 року № 10 "Про скликання  восьмої cесії Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання"  у сесійній залі міської ради за адресою: м. Знам’янка, вул. Михайла Грушевського,19, ІІ поверх відбудеться чергова восьма сесія Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.

На  розгляд сесії виносяться наступні питання: 

Про внесення змін до Міської програми «Безпечне місто» на 2019-2023 роки.
Про звернення депутатів Знам`янської міської ради  VIII скликання до Верховної Ради України щодо прийнятого Закону України «Про народовладдя через всеукраїнський референдум».
Про внесення змін до Програми економічного і соціального розвитку Знам'янської міської територіальної громади на 2021 рік.
Про внесення змін до рішення міської ради від 24 грудня 2020 року №41 «Про бюджет Знам’янської міської  територіальної громади на 2021 рік».
 Про затвердження Положення про фінансове управління виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Про затвердження Положень про відділи, управління, служби виконавчого комітету Знам’янської міської ради.
Про надання дозволу Будинку культури смт. Знам’янка Друга на укладення договору оренди частини приміщення Будинку культури смт.Знам’янка Друга на 2021 рік (ДФ ПАТ «Укртелеком»).
 Про надання згоди КНП «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради на переукладення договору оренди комунального майна.
Про передачу майна комунальної власності на праві оперативного управління комунальному некомерційному підприємству «Знам’янський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» Знам’янської міської ради.
Про  переукладання договору оренди з міською централізованою бібліотечною системою.
 Про затвердження Положення про оренду комунального майна Знам’янської міської територіальної громади та забезпечення відносин у сфері оренди комунального майна.
 Про звільнення від сплати за надання торгового місця.
Про безоплатну передачу в тимчасове користування приміщення майстерні навчально-виробничого комплексу «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2-ліцей» Знам’янської міської ради Кіровоградської області.
Про затвердження Міської програми фінансової підтримки громадської організації «Футбольний клуб «Локомотив» на 2021 рік.
Про хід виконання Програми розвитку місцевого самоврядування Знам’янської міської територіальної громади на 2017-2021 роки за 2019-2020 роки.
Про внесення змін та доповнень до Регламенту роботи Знам’янської міської ради Кропивницького району Кіровоградської області VIII скликання.
Про затвердження Положення про Дошку Пошани Знам’янської міської територіальної громади.
Про затвердження Положення про порядок проведення Громадських слухань в Знам’янській міській територіальній громаді.
Про перейменування міської централізованої бібліотечної системи та затвердження Статуту «Міської центральної бібліотеки» Знам’янської міської ради.
Про врегулювання земельних відносин.
Про внесення змін до пункту 4 рішення Знам’янської міської ради від 16 лютого 2001 року №433 та надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КЛІМОВІЙ В.Е.
Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ТІЩЕНКУ Е.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність БІЛОВУ М.О.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КОСТЕНКУ Ю.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність КУКІЛЮ П.М.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ПАВЛЕНКУ Р.В.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ФІРЮБІНУ В.С.
Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність ШЕВЧЕНКО Г.М.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ГЕТЬМАНЦЮ О.П.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КОРНЄВУ Р.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КОРНЄВІЙ І.Ю.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність КОРНЄВІЙ В.В.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЛОПАТІ В.М.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність СЕРЕДІ Є.М.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ЧЕРНЯВСЬКОМУ О.М.
Про уточнення площі та видачу документів підтверджуючих право власності на земельну ділянку ГОЛУБЕНКУ О.С.
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду ТОВ «ГЕОІД».
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ТОВ «ГЕОІД».
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду ТОВ «ЗАДОР».
Про затвердження технічної документації щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в оренду МАНВЕЛЯНУ Л.Р.
Про вилучення земельної ділянки у ТОВ «КРАМНИЦЯ ГОСПОДАРЯ».
Про надання  в оренду земельної ділянки УВАРЕНКУ А.М. та УВАРЕНКО Л.О.
Про вилучення земельної ділянки у ТОВ «МАРСЕЛЬ».
Про надання в оренду земельної ділянки ТОВ «ПАРТЕНС  КОМПАНІ».
Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНУ Р.О.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНУ А.О.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНІЙ Н.О.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність БАБКІНІЙ Ю.В.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність НІФАТОВІЙ Т.С.
Про відмову в наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність ПЕЧОНКІНУ С.М.
Про депутатські запити.
Різне. 

Засідання постійних комісій міської ради комісій з розгляду питань порядку денного відбудеться 15-16 березня 2021 року


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень