Знам’янська міська територіальна громада

Кропивницький район

Чергове засідання виконавчого комітету Знам’янської міської ради

Дата: 02.03.2021 14:55
Кількість переглядів: 1611

Фото без описуПід головуванням Знам’янського міського голови Володимира Сокирка 18 лютого  пройшло чергове засідання виконавчого комітету, на розгляд якого було винесено  та затверджено 17 проєктів  рішень.

Рішенням виконавчого комітету зобов’язано Знам’янське міжміське комунальне підприємство “Бюро технічної інвентаризації“  видати дублікат свідоцтва про право власності на  квартиру, замість втраченого свідоцтва про право власності.

Надано статус дітей, позбавлених батьківського піклування двом малолітнім дітям та призначено опікуна. 
Влаштовано  в сім’ю патронатного вихователя четверо  малолітніх дітей терміном на 3 місяці, з можливістю продовження терміну перебування дітей в сім'ї патронатного вихователя до 6 місяців, у разі прийняття відповідного рішення. 

Поставлено  в позачергову чергу квартирного обліку виконавчого комітету Знам’янської міської ради  неповнолітню, як дитину, позбавлену батьківського піклування та неповнолітню, як  дитину – сироту.

Затверджено план заходів щодо створення умов для безпечного і якісного харчування дітей в закладах освіти на 2021 рік. 
В зв’язку з прийняттям опорного навчального закладу «Петрівський навчально-виховний комплекс «Дошкільний навчальний заклад-загальноосвітня школа І-Ш ступенів» Знам’янської районної ради Кіровоградської області виконавчим комітетом затверджено в новій редакції мережу закладів освіти міста на 2020/2021 навчальний рік.

З метою упорядкування та забезпечення виконання статутних завдань розглянуто звернення директора Будинку культури смт. Знам’янка Друга та внесено   змін до штатного розпису Будинку культури смт. Знам’янка Друга.

Розглянуто звернення директора Знам’янського міського Палацу культури та  внесено зміни до штатного розпису Знам’янського міського Палацу культури.

 Заслухано звіт начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю за 2020 рік.

Розглянуто  інформацію начальника відділу загального, контролю та роботи із зверненнями громадян   про підсумки роботи із зверненнями громадян, що надійшли до виконавчого комітету Знам`янської міської ради протягом 2020 року.

З  метою організації  виконання   Програми  економічного  і  соціального  розвитку   Знам’янської міської територіальної громади на 2021 рік, затвердженої рішенням  Знам’янської міської  ради  від 24  грудня  2020 року №40 «Про затвердження Програми  економічного  і  соціального  розвитку м. Знам’янка  на 2021  рік» рішенням виконавчого комітету визначено відповідальних  за  виконання  основних  завдань  Програми на 2021  рік.  

З метою забезпечення відкритості та інформування громадськості про здійснення регуляторної діяльності, керуючись ст.38 Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності» взято до відома звіт щодо здійснення державної регуляторної політики у 2020 році. 

Затверджено План основних заходів цивільного захисту Знам’янської міської територіальної  громади на 2021 рік. 

Затверджено  план заходів щодо створення безперешкодного життєвого середовища для осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення на 2021-2023 роки "Безбар’єрна Кіровоградщина" Знам’янської міської територіальної громади.

Розглянуто заяву   про зміну та присвоєння окремої адреси гаражу та земельній ділянці, на якій він розташований. 

Відділ загальний, контролю та роботи із зверненнями громадян


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень